Alkaline batterij

Geen producten in deze categorie

Alkaline Batterijen kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment Alkaline batterijen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Wat zijn alkaline batterijen?

Een alkalinebatterij is een bron van elektrische energie. De bekendste is de AA batterij. Het is een batterij die werkt door de reactie tussen zinkpoeder en mangaandioxide samen met grafiet. De naam alkaline batterij komt door het alkalische materiaal kaliumhydroxide. De alkalinebatterij is een wegwerpbatterij die 3,5 keer meer energie levert dan de zink-koolstofcel.

Alkaline batterijen opladen?

Alkaline batterijen zijn er niet voor gemaakt om op te laden. Er zijn wel laders die alkaline batterijen kunnen laden, maar we adviseren hier niet aan te beginnen. Alkaline batterijen kunnen herladen worden, maar er zijn wel watt dingen waarop je moet letten. De batterij mag niet helemaal leeg zijn en een alkaline batterij kan maar 5 tot 10 keer herladen worden. De eerste paar keren kan het nog wel geladen worden tot 50/70% van de capaciteit herladen. Alleen na die paar keer wordt het al snel minder. Wel zou je kunnen kijken naar oplaadbare batterijen. Die zijn er speciaal voor gemaakt en daarbij heb je dus ook niks om rekening mee te houden.

Capaciteit Alkaline batterij

Capaciteit AA alkaline batterijen: 2600 - 2900 mAh.

Capaciteit AAA alkaline batterijen: 1000 - 1200 mAh.

Capaciteit C alkaline batterijen: 7000 - 8000 mAh.

Capaciteit D alkaline batterijen: 16000 - 20000 mAh.

Capaciteit 9V alkaline batterijen: 500 - 600 mAh.

Alkaline Batterijen kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze alkaline batterijen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze alkaline batterijen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!