Kleur
Afmetingen ong.
Bereik
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Energieverbruik
Frequentie
Inclusief
Kleur
Materiaal
Processor
RAM geheugen
Soort
Spanning
Technologie
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron

Alarmsysteem

Een alarmsysteem haalt u bij MrMarketplace! Bent u vaak weg en wilt u zeker weten dat al uw bezittingen veilig zijn? Of gaat u een weekje op vakantie en neemt u het zekere voor het onzekere. Bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment alarmsystemen. Allemaal van de beste kwaliteit! Zo zijn u en al uw dierbare spullen gegarandeerd veilig!

Uitbreiden

Er is niets zo erg om bij thuiskomt er achter te komen dat er is ingebroken in uw woning. De meeste inbrekers wachten op het perfecte moment om uw woning te betreden. Uiteraard als u niet aanwezig bent. Met extra accessoires kunt u dit voorkomen! Zo zijn er sensoren voor de ramen en deuren en bewegingssensoren en nog veel meer accessoires. U kunt het dus zo uitgebreid maken als u wilt.

Volg uw huis vanaf elke locatie met een alarmsysteem

Houdt uw huis in de gaten vanaf elke locatie, waar u ook bent. Elk systeem is uiteraard anders en biedt andere voordelen. Sommige systemen hebben de mogelijkheid om een sms bericht naar u te sturen als er beweging wordt bespeurd. Wilt u liever meteen zien wat er allemaal gebeurd in uw huis? Neem een systeem met een app. U hoeft alleen in te loggen via uw smartphone! Heeft u huisdieren? Hier zijn bepaalde instellingen voor. Zo wordt het systeem niet afgeleid door uw lieve hond of kat.