Afmetingen ong.
Connectiviteit
Geluid
Hard Drive
Inclusief
Kleur
Processor
RAM geheugen
Resolutie
Scherm
Technologie
Verbindingen
Voedingsbron

All in one pc

Een all-in-one pc is ideaal als u weinig ruimte heeft op uw bureau of als u van een mooi design houdt. Hier bij MrMarketplace vindt u een compleet assortiment. In een All-in-one computer zitten alle onderdelen geïntegreerd in de pc. Zo heeft u alleen plek nodig voor het beeldscherm! Dat is natuurlijk veel makkelijker dan een grote computerkast. Daarboven ziet deze all-in-one computer er vaak mooier uit dan een echte desktop of laptop.

Afgestemd op elkaar

De naam zegt het al. Bij een All-in-one computer zijn de onderdelen perfect op elkaar afgestemd. De desktop, het beeldscherm, speakers en soms ook nog een webcam vormen één geheel. Daarom is het super makkelijk om te installeren. Aangezien alles geïntegreerd is, kunt u er zeker van zijn dat alle aspecten precies op elkaar zijn afgestemd en perfect samenwerken.

All-in-one pc voor de beste prijs

Een all-in-one computer bestelt u natuurlijk bij MrMarketplace! Wij hebben een compleet assortiment en bieden All-in-one computers van topmerken. Merken zoals MSI staan bekend om hun kwaliteit en prestaties. Hier vindt u niet alleen de beste merken. Maar ook nog eens de beste prijzen. Dus waar wacht u op? Bestellen!

Ruimte besparen

Of u nou in een klein appartement of een groot huis woont, het is altijd gemakkelijk als uw pc niet de helft van uw bureau inneemt. Een All-in-one computer neemt zo weinig ruimte in beslag, dat u alleen maar een kleine tafel nodig heeft. Daarboven zijn er ook nog verschillende maten, zo kunt u kiezen of u voor een wat kleinere of grotere computer gaat.