Breedte
Resolutie

Audiorecorder

Audio recorders zijn voor verschillende doeleinde te gebruiken. Zo kunt u een recorder gebruiken om een interview of gesprek op te nemen. Deze opname kunt dan later beluisteren en bijvoorbeeld uit schrijven. Recorders worden ook vaak gebruikt om een geluid extern op te nemen om dit later weer onder een video te zetten. De kwaliteit van de microfoon in de audiorecorder is namelijk beter dan een standaard microfoon, bijvoorbeeld in uw mobiel. Wat u er ook mee van plan bent, bij MrMarketplace vindt u een recorder die aan uw behoeften voldoet! 

Audio recorders van de beste merken

Een audiorecorder kopen is meestal niet makkelijk. Dit komt omdat er super veel keus is. Hier bij MrMarketplace vindt u een compleet assortiment audiorecorders van de beste kwaliteit! Koop betrouwbare merken zoals Philips. Philips is een van de beste merken op dit vakgebied. Bij MrMarketplace vindt u niet alleen de beste merken, maar ook nog eens de beste prijs!

Een compacte audio recorder

Er zijn veel benamingen voor een handformaat audiorecorder. Enkele hiervan zijn memorecorder, digitale voice recorder en dictafoon. Het gaat er om dat u altijd een apparaat bij de hand hebt waarmee u een gesprek, interview of misschien zelfs een sollicitatie gesprek mee kunt opnemen. Of om audio op te nemen voor een gave video. Recorders gebruiken een SD geheugenkaart als opslag. Soms met zelfs 32 GB. Dat is natuurlijk super handig. Als u wilt kunt u ook audio overzetten naar bijvoorbeeld een USB stick.