Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmetingen ong.
Afwerking
Batterij
Bereik
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Frequentie
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Autolader

8,70 (Incl.)

Autolader kopen? Dan gaat u natuurlijk naar MrMarketplace! Tegenwoordig is een lege batterij een van de ergste dingen die er is. Helemaal als we onderweg zijn. Door de vele functies van de smartphone en het overmatige gebruik gaat de batterij tegenwoordig sneller leeg. Als u een wat ouder model heeft, kan het zelfs voorkomen dat uw mobiel meerdere keren per dag opgeladen moet worden. Een autolader kan een oplossing voor u zijn!

Diverse autoladers

Hier bij MrMarketplace vindt u een compleet assortiment autoladers. Zo heeft u genoeg keuze om een autolader te vinden die bij u past. Tegenwoordig worden veel smartphones opgeladen via micro-USB. Indien u een van de vele smartphones die via micro-USB opgeladen kan worden heeft, is een micro-USB autolader voor u! Natuurlijk zijn er ook autoladers met een normale USB ingang.

Perfect voor de vakantie

Wanneer u op vakantie gaat heeft u natuurlijk niet overal een stopcontact. Helemaal niet in het buitenland waar ze soms andere stopcontacten hebben. Misschien gaat u wel kamperen op een plek waar stroom schaars is. Een autolader kan hiervoor de oplossing zijn! Het gebruiken van een lader is super eenvoudig. Steek de lader in de standaard sigarettenaansteker in uw auto en opladen maar! Neemt u uw eigen auto mee op vakantie op maakt u gebruik van een huur auto? U kunt hoe dan ook uw telefoon opladen!