Afmetingen ong.
Batterij
Eigenschappen
Geschat bereik
Geschatte laadtijd
Kleur
Lengte kabel
Oplaadbare batterijen
Soort
Spanning

Baardtrimmer

Baardtrimmer kopen? Dan ben je hier bij het juiste adres. Bij MrMarketplace hebben we een prachtig assortiment baardtrimmers. Een baardtrimmer is een geweldig apparaat waarmee je jouw baard kan laten stralen. Een baardtrimmer is echt alleen bedoeld voor je baard, ben je opzoek naar een normale trimmer dan ben je ook aan het juiste adres. Dan heb je ook nog de tondeuse die is bedoeld voor je hoofdhaar.

Hoe gebruik je een baardtrimmer?

Veel mannen vinden het makkelijk om een lichte baardbeharing te houden of een baard. Het heeft minder zorg en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Wij van MrMarketplace gaan uitleggen hoe je een baardtrimmer het beste kunt gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. Beslis om te beginnen welke lengte en vorm je baardje moet hebben. Voor een eenvoudige en lichte baard. Verwijder de beschermer van de baardtrimmer en scheer vanaf de oor naar beneden. Er zal nu een korte en gelijke schaduw rond de kin komen. Om je kin netjes te houden is het belangrijk om die dagelijks te trimmen, hou het vooral eenvoudig. Bij een langere baard werkt het iets anders. Het is van belang om de lengte overal gelijk te houden, stel daarom voordat je gaat scheren een stand in op je trimmer. Als je je baard wast met shampoo en crèmespoeling dan zal je baard zachter aanvoelen en beter te trimmen zijn. Het is belangrijk dat je lange en vloeiende beweging maakt tijdens het trimmen. Begin op de rand van je baard net onder je oor en ga je gezicht langs. En om af te sluiten gebruik een standaard scheermesje om je neklijn netjes te maken.

Baardtrimmer kopen?

Ben je op zoek naar een baardtrimmer? Bij MrMarketplace.com hebben we een groot aanbod haar en baardtrimmers van verschillende grote merken. Zo hebben wij Philips baardtrimmers, baardtrimmers van Braun en nog veel meer! Met de grote keuze in verschillende prijsklassen zit er gegarandeerd wat voor je tussen! Zoek niet verder en bestel nu jouw nieuwe baardtrimmer!