Geluid
Geschat bereik
Heroplaadbare lithium batterij
Scherm

Babyfoon

Een babyfoon is essentieel voor elke nieuwe ouder! Gebruik de babyfoon om te checken en er zeker van te zijn of alles goed gaat met uw schattige kindje. Dat is uiteraard wel zo prettig. Bekijk of uw kleintje goed in zijn of haar bedje ligt met een beeldbabyfoon. Gaat u liever voor alleen audio? Dat is natuurlijk ook goed! De geluidskwaliteit wordt namelijk steeds beter. Ook komt het bereik steeds verder en worden storingen voorkomen met een speciale technologie. Sommige apparaten beschikken over deze zogeheten DECT-technologie. Bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment babyfoons van de beste kwaliteit!

Meerdere functies

Wilt u uw kleintje extra gerust stellen? Tegenwoordig hebben sommige babyfoons een terugspreekfunctie en afspeelbare liedjes. Wordt uw kindje een beetje onrustig? Praat tegen uw kleintje en stel het op zijn of haar gemak. Heeft uw kleintje moeite met slapen? Speel een slaapliedje af! Wat u ook zoekt in een babyfoon, u vindt het bij MrMarketplace! 

Babyfoon van de beste kwaliteit

Babyfoon kopen? Bij MrMarketplace vindt u babyfoons van de beste kwaliteit! Bent u net vader of moeder geworden? Of bent u bezig met een tweede gezinsuitbreiding? Wat uw reden om te kopen ook is, een babyfoon die voldoet aan uw eisen vindt u bij MrMarketplace! Koop hier topmerken zoals Alcatel. Dit merk staat bekend om hun uitstekende kwaliteit! Wij bieden niet alleen de beste merken aan, maar ook nog eens de voordeligste prijs. De beste prijs-kwaliteit verhouding vindt u bij MrMarketplace!