Afmetingen ong.
Eigenschappen
Kleur
Materiaal
Ontwerp

Bakvormen

Bakvorm kopen? Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze bakvormen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze bakvormen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Hoe bakvorm invetten?

Het is natuurlijk erg vervelend als jouw net gebakken creatie niet goed uit de vorm komt. Gelukkig is het heel simpel om dat te voorkomen. Door het goed invetten van de bakvorm zal jouw baksel er zo uit komen als dat je wilt. Met wat boter en bakpapier moet dit helemaal goed gaan komen. Maar voordat we over gaan naar het bakpapier, gaan we eerst de boter doen. Het invetten van je vorm kun je het beste doen met zachte boter of een speciale bakspray voor het invetten van vormen. Vooral bij siliconen bakvormen ga je het verschil erg merken. Gebruik voor het uitsmeren van je boter een kwastje of doe het lekker met je vingers. Bakvormen waar je geen bakpapier bij kunt gebruiken zoals een tulbandvorm kun je na het invetten licht bestuiven met bloem. Nu kun je een stuk bakpapier afknippen die groot is voor de vorm.

Hoe bakvorm schoonmaken?

Aangekoekt of ingebrand vuil in je bakvorm kan je smerig worden en hoe langer je het laat zitten hoe lastiger en viezer het word. Wij van MrMarketplace hebben een goede tip voor jouw vuile bakvorm. Smeer het bakblik/bakvorm in met zachte zeep. Doe dit dan een in een plastic zak met daarbij een klein bakje ammoniak. Een nachtje laten staan en de volgende dag kun je het dan gemakkelijk schoonmaken.

Bakvorm kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze bakvormen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze bakvormen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!