Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmetingen ong.
Afwerking
Belangrijke informatie
Breedte
Eigenschappen
Inclusief
Kleur
Lengte
Materiaal
Ontwerp
Poten
Soort
Vermogen

Bank

50,00 (Incl.)
50,00 (Incl.)
45,90 (Incl.)
165,00 (Incl.)
45,90 (Incl.)
50,00 (Incl.)
165,00 (Incl.)
165,00 (Incl.)
200,00 (Incl.)

Of u nu op zoek bent naar een bank voor meerdere personen, een poef of een kruk, MrMarketplace heeft het allemaal. De producten van MrMarketplace zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen en groottes. Ook hebben we banken in allerlei stijlen, klassiek, stijlvol, modern en nog meer. Kies uw persoonlijke stijl en wat het best bij uw interieur past. Ook verkopen wij leuke stoelen en krukken voor bijvoorbeeld in de keuken of voor op uw slaapkamer.

Bank kiezen

Een bank kopen is niet even zomaar wat, het is een belangrijke prijzige aankoop. Bij aanschaffing van een bank moet je natuurlijk wel op een paar dingen letten. Niet alleen moet de bank er mooi uit zien, de bank moet goed zitten/liggen, de bank moet bij het interieur passen en de bank moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Ook moet de bank geschikt zijn voor het aantal personen dat erin moeten zitten. Ook moet de bank goed in het huishouden passen, bijvoorbeeld bij een huishouden met kleine kinderen raden wij een bank aan die niet gemakkelijk stuk gaat of vies word. 

Verschillende soorten banken

Op MrMarketplace hebben we veel verschillende soorten banken/stoelen. Zo hebben we echt bankstellen voor in de woonkamer, maar ook kleinere banken die bijvoorbeeld op een slaapkamer kunnen. Verder hebben we nog allerlei stoeltjes en krukken die in de keuken kunnen staan of naast de bank voor extra zit plek. Ook verkopen wij banken die functioneren als bank, maar ook als opbergplek. Deze kun je openmaken en spullen erin opbergen en gemakkelijk weer dicht doen en als zit plek gebruiken.