Afmetingen ong.
Bescherming
Compatibel
Connectiviteit
Frequentie
Geschat bereik
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Materiaal
Resolutie
Soort
Technologie
Verbinding
Vermogen

Barcode scanner

Barcode scanner bestellen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier vindt u een compleet assortiment aan barcode scanners van de beste merken! In onze uitgebreide webshop vindt u merken zoals Honeywell, Zebra en nog veel meer! Naast de topmerken bieden wij ook scanners met en zonder draad aan. Kies het model dat geschikt is voor u, voor de laagste prijs!

Hoe gebruik ik een barcode scanner?

Barcodes, ook wel streepjescodes genoemd, zijn tegenwoordig niet meer te missen. Van de producten uit de winkel tot in het magazijn. De scanner leest de streepjescode en stuurt vervolgens de artikelcode en informatie naar het systeem van de gebruiker. Meestal is dit systeem een kassa of een computer, maar het kan natuurlijk ook iets anders zijn.

Welke scanner heeft u nodig?

De meeste barcode scanners maken gebruik van één laser of CCD-techniek om de streepjescodes te lezen. Scanners die gebruik maken van de CCD-techniek hebben een rij met veel kleine lampjes. Het bereik van de scanners die gebruik maken van de deze techniek is maximaal 7,5 cm. Deze scanners worden het vaakste gebruikt in winkels. Laser scanners beschikken over een groter bereik. Deze zijn daarom ook meer geschikt voor industriële toepassingen