Basketballen

Geen producten in deze categorie

Basketballen kopen? Zoek dan niet verder! Bij MrMarketplace hebben wij een ruim assortiment aan verschillende basketballen. Deze basketballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en nog veel meer! Voor elke basketballer hebben wij een geschikte bal. Bekijk nu snel onze aanbod in de webshop! 

Basketballen voor de sportliefhebbers

Voor de basketbal liefhebbers hebben wij de beste basketballen te koop staan. U kunt bij ons verschillende ballen vinden die allemaal van geweldige kwaliteit zijn! Bent u een ervaren basketballer of wilt u eens wat nieuws proberen? Het maakt allemaal niet uit, bij MrMarketplace vindt u de beste basketballen waar u de hele dag mee kunt sporten. Wacht niet langer en laat je verrassen door ons aanbod!

Verschillende maten

Bij een basketbal kopen moet u natuurlijk ook letten op de maat. Wij hebben verschillende maten in ons assortiment waar u uit kunt kiezen. Maat 1 is voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Maat 3 en 4 zijn geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar oud. Maat 5 is voor jongens tot 12 jaar en meisjes tot 14 jaar. Vanaf deze maat word er pas onderscheid gemaakt tussen basketballen voor binnen of buiten. Maat 6 is perfect voor de jongens vanaf 12 jaar oud en meiden vanaf 14 jaar oud. Maat 7 is gepast voor jongens vanaf 14 jaar oud. Met deze informatie kunt u goed bepalen welke basketbal geschikt is voor u of iemand anders. U kunt een van onze basketballen vervolgens gemakkelijk en veilig in onze webshop bestellen.

Basketballen voor binnen en buiten

Er zijn twee soorten basketballen, voor binnengebruik en voor buiten. Het belangrijkste verschil tussen deze twee ballen is het externe materiaal. Veel ballen kunnen binnen en buiten worden gebruikt. Indoorballen zijn gemaakt van (kunst) leer of composiet materialen. Het verschil tussen beide is de structuur: het composietmateriaal is een enigszins ruw materiaal, wat betekent dat bij gebruik op beton of steen de slijtage langzamer zal zijn. Voor buitengebruik zijn er ook nog rubberen basketballen. Deze zijn in vele kleuren en maten verkrijgbaar.

Basketbal kopen bij MrMarketplace

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze Basketballen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze Basketballen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!