Batterijen

Geen producten in deze categorie

Batterijen kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment batterijen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Welke batterijen?

Er zijn veel verschillende soorten batterijen. De meest voorkomende is de alkaline batterij. In de meeste producten worden deze batterijen gebruikt. Er zijn ook verschillende maten zoals de AA batterij of de AAA batterij. De AAA batterij is kleiner dan de AA batterij. Je hebt ook de knoopcel batterij. Deze batterijen worden minder vaak gebruikt. Mocht je deze toch nodig hebben staat het meestal duidelijk aangegeven. Ook zijn er oplaadbare batterijen. Die kun je meerdere keren gebruiken.

Hoe batterij plaatsen?

Op een batterij zit een plus+ en een min- . Plaats de batterij met het platte stuk tegen de veer anders wordt er geen stroom doorgegeven. Welk uiteinde aan welke kant geplaatst moet worden staat meestal in het product zelf aangegeven met een plus- en minsymbool. Zorg er altijd voor de batterij er recht in zit.

Met een knoopcel batterij moet je zorgen dat er geen vingerafdrukken op de batterij komen . Vingerafdrukken op de plus en minzijde zorgen ervoor dat de batterij minder goed werkt. Pak knoopcellen daarom altijd aan de zijkanten vast. 

Hoe batterij testen?

Natuurlijk zijn er heel veel verschillende batterijen en die kunnen allemaal getest worden om te kijken of ze opgeladen zijn. In dit stukje hebben we het over de meest voorkomende batterij namelijk de alkaline batterij. Alkaline batterijen stuiteren als ze minder worden. Je kunt dus op een hard oppervlak de batterij laten vallen om te kijken of die stuitert. Ook kun je de exacte spanning meten met een voltmeter, multimeter of batterijtester.

Batterijen kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze batterijen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze batterijen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!