Betaling & Levering

Als officiële partner van Trusted Shops, webshop Keurmerk, FeedBack Company en MultiSafepay, de meest veilige en betrouwbare Payment Service Provider van dit moment, garanderen wij bij MisterMarketplace een simpele, maar vooral veilige en betrouwbare betalingservaring. Waarbij de klant altijd voorop staat. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende betaalmethodes. 

 

iDeal

Ideal is gegarandeerd de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en u heeft uw bestelling de dag erna al thuis, ook op zondag!

 

 

PayPal

PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair en won dan ook in 2009, 2010 en 2011 in Nederland de Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op het internet en won in België de BeCommerce Award in 2010. Om te betalen is eigenlijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal op werkdagen dan ook de dag erna al thuis.

Afterpay

AfterPay is ooit ontstaan vanuit de gedachte dat achteraf betalen makkelijker moet kunnen dan met een papieren acceptgiro. Inmiddels is Afterpay uitgegroeid tot de grootste achteraf betaalmethode van Nederland en is het ook internationaal sterk aan het groeien.

Hoe werkt het?

  1. Plaats een bestelling bij MrMarketplace. Bij de check-out kies je als betaalmethode voor AfterPay. Je hoeft hier vooraf geen account voor aan te maken.
  2. Nadat uw bestelling is bezorgd, kunt u op uw gemak alles 14 dagen kosteloos bekijken, proberen en ervaren. Vervolgens ontvang u per e-mail een betaaloverzicht van Afterpay.
  3. Bent u tevreden met uw aankoop? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor.
  4. Gaat er toch nog iets terug? Laat het ons weten via de AfterPay app. Dan pauzeren we de betaling voor 10 dagen. Lees hier alles over het retourneren van je bestelling.

 

Levertijd bij vooruitbetaling?

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

 

Visa / Mastercard

Via onze betalingspartner MultiSafePay kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van VISA en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. En omdat de betaling direct word afgerond zal uw bestelling ook meteen worden verwerkt en verzonden, zodat u deze de dag erna al thuis heeft.

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een zeer snelle en veilige online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash. En uw bestelling zal vervolgens direct worden verwerkt en verzonden.

 

DIRECTebanking

DIRECTebanking (ontwikkeld door Payment Network AG) is de nieuwe innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit al een veel gebruikte online betaalmethode. De betaalmethode werkt in principe hetzelfde als iDeal en ook hierbij zal uw betaling net als uw bestelling direct worden verwerkt en verzonden, zodat u deze zo snel mogelijk thuis heeft.

 

GiroPay

GiroPay wordt gezien als de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers (zo’n 75% van de Duitse markt!). Net als bij iDEAL hoeft iemand die via Giropay een aankoop op Internet wil betalen zich niet vooraf te registeren. Ook is er geen aparte software nodig. Het enige vereiste om via Giropay te kunnen betalen is de beschikking over een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. En net als bij iDeal, wordt bij GiroPay uw betaling en bestelling direct verwerkt en verzonden.

 

Levering

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via PostNL en Trunkrs (voor dezelfde dag levering). Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland en België bewerkstelligen.

In Nederland geldt op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen thuis, ook op zondag en het is zelfs mogelijk om voor 12:00 uw bestelling dezelfde dag al thuis te ontvangen. In België heeft u uw bestelling ook de dag erna al thuis als u deze voor 21.30 besteld.*

Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren.

En door een unieke samenwerking met PostNL en Trunkrs kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Indien u overigens niet thuis bent biedt PostNL het pakket nog 2 keer aan en mocht u onverhoopt deze levering ook missen dan zullen we uw bestelling gewoon direct nog een keer opsturen, want bij MisterMarketplace staat de klant altijd voorop!

 

Levertijd in Nederland?

Door goede afspraken met PostNL geldt in Nederland voor 18:00 uur, morgen thuis! Waarbij bestellingen boven de € 100,00 gratis worden verzonden (Met uitzondering van "dezelfde dag levering").

 

Dezelfde dag thuis?

Bij MisterMarketplace is het zelfs mogelijk uw bestelling op dezelfde dag te ontvangen. Plaatst u op werkdagen (ma t/m vr) voor 12:00 uur? Dan kunt u ervoor kiezen om uw artikel dezelfde dag nog te laten bezorgen. Uw bestelling wordt dan tussen 17:00 en 22:00 uur door Trunkrs bezorgd.* (Voor "dezelfde dag levering" geldt niet dat het boven een bestelling van € 100,00 gratis wordt verzonden)

 

Gratis verzending?

Bij MisterMarketplace staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt elke bestelling binnen Nederland en België boven de € 100,00 gratis verzonden. En een groot deel van de producten past door de brievenbus, zodat u ook niet thuis hoeft te blijven.

 

Gratis retourneren?

Bij MisterrMarketplace staat de klant altijd voorop, en daarom kunt u bij ons gratis retourneren, voor meer informatie, klikt u dan hier.

 

Bezorging op zaterdag en op maandag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten op zaterdag en op maandag!

 

Kosten van een pakketzending?

De producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden per pakket. De prijzen bij MisterMarketplace zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland en België bedragen tussen de €5,95 en €6,95. Voor de rest van Europa is dit afhankelijk van het land.

 

Bezorging in het buitenland?

Bij MisterMarketplace is het ook mogelijk om uw bestelling in het buitenland (verder als België) te laten bezorgen. De bezorgtijd is alleen jammer genoeg iets langer dan wij in Nederland nastreven (voor 21.30 uur besteld, morgen thuis). De levertijd bedraagt dan meestal, afhankelijk van de afstand, 2 tot 6 werkdagen.

 

Bezorging op een ander adres?

Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.

 

Ruilen en retourneren?

Bij MisterMarketplace staat "Optimale service" voorop, dus niet goed, geld terug en het retourneren is gratis! Meer informatie? Klikt u dan hier.

 

(*) Alle bestellingen die door worden ontvangen, worden direct verwerkt en overgeleverd aan PostNL of Trunkrs. Maar omdat wij geen effect hebben op de werkwijze van PostNL en Trunkrs zijn de aflevertijden jammer genoeg altijd onder voorbehoud