Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmetingen ong.
Batterij
Bereik
Bescherming
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Energieverbruik
Frequentie
Functies
Geschat bereik
Geschat gewicht
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Niet inbegrepen
Oplaadbare batterijen
Resolutie
Samenstelling
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Beveiligingscamera

Een beveiligingscamera koopt u bij MrMarketplace! Een echt goede beveiligingscamera zorgt ervoor dat uw terrein en/of gebouw zo goed mogelijk beveiligd is, net zoals raambeveiliging en een anti-klimstrip. Bij MrMarketplace vindt u de beste bewakingscamera’s van de beste kwaliteit! Zo weet u dat uw gebouw gegarandeerd goed beveiligd is.

Voor ieder budget wel wat

De beveiligingscamera’s die u bij MrMarketplace kunt bestellen zijn van de beste kwaliteit. Dan bedoelen we natuurlijk ook het materiaal! Zo wordt u voorzien van de beste beveiliging door een duurzame camera. Deze voordelige bewakingscamera’s zijn heel eenvoudig aan te sluiten. Zo heeft u geen monteur nodig! Bij MrMarketplace vindt u dé camera die voldoet aan uw behoeften. Of u nu gaat voor een goedkopere beveiligingscamera of all-in gaat met een dure bewakingscamera. U vindt het bij MrMarketplace!

Beveiligingscamera van de beste merken

Gaat u voor de eerste keer een beveiligingscamera aanschaffen? Of gaat u een eerdere camera vervangen omdat die is verouderd en niet meer optimaal werkt. U vindt hoe dan ook de beste camera voor u bij MrMarketplace! Hier vindt u camera’s van merken zoals D-Link, Eufy en nog meer! Deze merken zijn al enkele jaren de beste op dit vakgebied. Bij MrMarketplace vindt u niet alleen de beste merken, maar ook nog eens de voordeligste prijs!

IP of Wi-Fi camera?

Vaak neemt u camerabewaking met één doel. U wilt uw dierbare bezittingen, of terrein continu beveiligen en bewaken. Deze beveiliging moet uiteraard wel een goede kwaliteit beeld hebben en zeer betrouwbaar zijn. Dan komt u bij de vraag: IP camera of Wi-Fi camera? Veel mensen denken bij het woord IP camera aan een bewakingscamera die is aangesloten via een draadloos Wi-Fi netwerk. Dit is echter niet altijd het geval. U kunt IP camera’s namelijk zowel met draad als draadloos verbinden met een netwerk. De IP camera’s van tegenwoordig zijn heel stabiel en daarom ook geschikt voor professionele bewaking. Daarentegen zijn Wi-Fi camera’s nog best wel instabiel en daardoor onbetrouwbaar. Ze zijn ook heel eenvoudig onklaar te maken door ongenodigde gasten. Als het Wi-Fi netwerk overbelast wordt, stopt de camera er namelijk mee.