Controle
Eigenschappen
Kleur
Snelheden
Soort
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Blenders

Blender kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment blenders van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe blender schoonmaken?

Een blender schoonmaken is heel simpel. Het enigste wat je nodig hebt is warm water, een beetje afwasmiddel en natuurlijk een vieze blender. Volgens deze manier hoef je niet te prutsen met een afwasborstel en in moeilijke hoekjes komen. Vul eerst de blender met warm water. Doe in dat warme water vervolgens een klein beetje afwasmiddel. Dit is het enigste wat je nodig hebt. Nu laat je de blender even een minuutje blenden. En is jouw blender weer helemaal schoon.

Hoe blender gebruiken?

Ook het gebruiken van een blender is bij de meeste blenders heel simpel. Maar in principe werken alle blenders het zelfde. Je doet je ingrediënten in de beker. Vervolgens doe je de deksel op de blender. Dit word soms nog wel is vergeten dat moet je absoluut voorkomen, want dan kan je naast de blender ook de hele keuken schoonmaken. Ook zet je de beker op de voet en draait deze vast in de juiste richting. Als je dit allemaal heb gedaan kan je de blender aanzetten. Je kan bij veel blenders kiezen of het langzaam of sneller moet blenden. Na een tijdje blenden is je smoothie of je iets anders wat je hebt geblend klaar. En kan je er lekker van genieten!

Blender kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze blenders? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze blenders? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!