Verschillende tuinstoelen

05-05-2022

Ontspan in je tuin of op je balkon en geniet van de zon en prachtige zomeravonden. Dat kan met een tuinstoel. Stoelen zorgen voor een comfortabele zitervaring tijdens het dineren. Natuurlijk kun je de stoelen ook gebruiken om lekker te relaxen. Je hebt keuze uit verschillende materialen en stijlen. Je vindt dus altijd wel een tuinstoel die aan jouw wensen voldoet.

Hangstoel voor in de tuin 

Een hangstoel is een stoel die je op iedere plek kan ophangen of neerzetten. Doordat hangstoelen ook van een standaard voorzien kunnen worden is het ook aantrekkelijk om deze in de tuin te plaatsen. Deze stoel biedt een heerlijke plek om te relaxen en is geschikt voor zonnige dagen en gezellige zomeravonden. Daarnaast is de hangstoel met standaard zeer aangenaam en flexibel, omdat deze stoel buiten in de tuin gezet kan worden en gedurende de koude dagen ook verplaatst kan worden naar binnenshuis.

Standenstoel of verstelbare tuinstoel 

Een standenstoel is ook wel bekend als een verstelbare stoel en is perfect om in te genieten samen of in het bijzijn van gezelschap. Met een standenstoel heb je zowel de mogelijkheid om te liggen als zitten. Door deze veelzijdigheid kan je heerlijk genieten en tot rust komen. Om deze reden is een standenstoel tegenwoordig niet meer weg te denken uit de tuin en worden deze stoelen ook vaker aangeschaft dan normale tuinstoelen.

Standenstoelen onderhouden 

Wanneer je een mooie standenstoel hebt gekocht wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk intact blijft, zodat deze de aankomende jaren meegaat. Hoe deze stoelen onderhouden moeten worden is afhankelijk van het materiaal van de stoel. Na gebruik is het aan te raden om de stoel binnen te zetten, of laten afdekken met een beschermhoes. Wanneer de stoel vies is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken met water en vloeibare zeep.

Loungestoel 

Een loungestoel draait om luxe en comfort en geeft een rustgevende sfeer in de achtertuin. Deze stoel kan los of als onderdeel van een loungeset geplaatst worden. Wanneer dit product samen met een loungeset wordt gekocht, is het belangrijk dat de kleuren overeenkomen. Bij een loungestoel is het belangrijk dat de stoel comfortabel zit, maar de kwaliteit van de stoel is ook van belang. Zo is een loungestoel in tegenstelling tot een normale tuinstoel meer een feuteuils. Doordat deze stoelen van hogere kwaliteit zijn, kosten ze meestal ook meer dan andere tuinstoelen.

Tuinstoel kopen? 

MrMarketplace heeft een ruim assortiment als het om tuinstoelen gaat. De stoelen verschillen in vormen, stoffen en kwaliteiten. Wanneer je op zoek bent naar een geschikte tuinstoel, dan ben je bij MrMarketplace aan het juiste adres. MrMarketplace heeft de scherpste prijzen en zorgt altijd voor een snelle levering.

 

509,00 (Incl.)