Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmetingen ong.
Afwerking
Batterij
Bereik
Bescherming
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Controle
Eigenschappen
Energieverbruik
Frequentie
Functies
Geluid
Geluidsintensiteit
Geschat bereik
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Hoeveelheid
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Ontwerp
Oplaadbare batterijen
Samenstelling
Scherm
Soort
Soort slot
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Bluetooth speaker

Iedereen luistert wel eens naar muziek. Het klinkt natuurlijk veel beter als het uit een super goede speaker komt. Neem uw muziek nu overal mee naartoe met de bluetooth speakers. Bij MrMarketplace staat er een enorm assortiment aan draadloze speakers op uw te wachten! Natuurlijk voor een voordelige prijs.

Beste merken op het terrein van bluetooth speakers voor de laagste prijs

De bluetooth speaker van MrMarketplace is niet alleen goed voor goede kwaliteit muziek, maar ook voor gebruiksvriendelijkheid. Het is een van de makkelijkste manieren om van uw muziek te genieten. Door MrMarketplace kunt u nu ook genieten van topmerken voor de beste prijs! Denk hierbij aan: JBL, Energy Sistem, Philips en nog veel meer.

Bluetooth speakers in alle maten

Bluetooth speakers zijn er in allerlei maten. Hoor de vloer trillen door de geweldige bas met een grote draadloze speaker! Neem een kleinere bluetooth speaker, ideaal om mee te nemen naar het park of zwembad. Super makkelijk, want hij past zo in uw tas! Vindt u de grote speaker te hard, of de kleinere misschien te zacht? Kies dan voor de middenweg en neem de medium!