Kleur
Aanbevolen gebruik
Afwerking
Eigenschappen
Geslacht
Inclusief
Kleur
Soort
Vermogen

Blush

Blush is een super mooie toevoeging bij vrouwen aan de huid. Blush is een van de dingen die er zomaar voor kunnen zorgen dat je nog aantrekkelijker word. Met blush is het mogelijk om een gezonde blos te creëren op het gezicht. Blush kan ervoor zorgen dat er op het gezicht een speciaal effect word gecreëerd. Blush is een essentieel iets bij veel vrouwen hun make-up routine, sterker nog, veel vrouwen zeggen dat hun make-up niet compleet is zonder blush.

Wat doet blush?

Blush op de wangen kan een leuke toevoeging zijn van de gehele look. Door blush kan het lijken dat je net een bepaalde inspanning heb geleverd. Wat blush op de wangen geeft ook een schattige look! Op een date zal het zeker niet onopgemerkt blijven! Daarnaast is blush gebruiken super gemakkelijk waardoor het nog leuker is om te doen! Daardoor kan blush op vrijwel elk moment en plek aangebracht worden.

Hoe gebruik je blush?

Het is belangrijk om te weten hoe je correct een blush aanbrengt. Blush word vaak na concealer, foundation of poeder aangebracht, maar dit hoeft niet per se. Blush kan ook aangebracht worden zonder al die stappen, wel is het dan belangrijk om een goede crème te gebruiken. Hierdoor zal de huid goed beschermd worden. Blush aanbrengen zijn twee manieren voor. Bij poederblush is het verstandig om een blushkwast te gebruiken. Bij crèmeblush kunnen gewoon de vingers gebruikt worden. Wel is het advies om wanneer mogelijk een kwast te gebruiken met echte haren.