Braadpan

Geen producten in deze categorie

Braadpan kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment braadpannen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment pannen.

Waarvoor is een braadpan?

Een braadpan kan je niet missen als je bijvoorbeeld een lekker groot stuk vlees wilt braden voor een lange tijd. Dit soort pannen hebben vaak een wat dikkere bodem zodat je gerechten uren op een laag vuur kan laten sudderen. Hierdoor trekken alle smaken van de verschillende ingrediënten in elkaar en dat proef je ook. Niet alleen voor het braden van vlees is het een geschikte pan. Maar ook om te stoven en voor het maken van soep kun je een braadpan heel goed gebruiken. Eigenlijk mag de braadpan in geen één keuken ontbreken, dus mocht je er nog geen hebben kijk dan is rond op MrMarketplace!

Hoe Braadpan schoonmaken?

Als je braadpan is aangebrand is kan dat natuurlijk heel irritant zijn. Ook is het soms heel moeilijk om te schoon te maken. Vandaar dat wij van MrMarketplace een paar tips voor jou hebben gemaakt. Één van deze producten zal je vast in huis hebben liggen.

Tip 1: Azijn. Doe wat azijn samen met wat water in de pan. Laat dit even staan en even later is het heel makkelijk om schoon te boenen.

Tip2: Vaatwastablet: Dit is een tip voor het wat grovere werk. Doe een vaatwastablet met heet water in je vieze pan. Laat dit even staan, of zet de braadpan op het vuur om de aangebrande resten los te weken.

Tip3: Cola. Giet een laag cola in de pan en binnen en mum van tijd is jouw pan weer als nieuw

Braadpan kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze braadpanen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze braadpanen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!