Broodtrommel

Geen producten in deze categorie

Broodtrommel kopen? Dit vindt u bij MrMarketplace! Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende broodtrommels. Deze kunt u vinden in verschillende maten, kleuren en nog veel meer! Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig een broodtrommel of brooddoos kopen. Bekijk snel onze aanbod in de webshop!

Voor de broodliefhebber

Echte broodliefhebbers kunnen niet leven zonder een broodtrommel. Hiermee wordt niet een lunchbox bedoel, maar een grote broodtrommel voor het bewaren van hele broden. De broodtrommel is een handig opbergmiddel dat niet alleen heel handig is, maar er ook meestal mooi uitziet. Deze broodtrommels kunt u vaak bij erg veel mensen zien in de keukens. Er zijn ook verschillende maten en soorten broodtrommels. Kies voor een broodtrommel of brooddoos met schuifdeksel zodat deze gemakkelijk onder of in een kastje geplaatst kan worden. Of kies voor een broodtrommel of brooddoos met een open bovenkant, deze plaatst u gemakkelijk op het aanrecht, waar hij goed zichtbaar is en altijd klaar voor gebruik.

Altijd vers brood met een broodtrommel

Door het ontwerp van de broodtrommel blijft het brood lang vers. Zo geniet u niet alleen van het verste brood, maar ook drie of vier dagen later! Zo hebben sommige broodtrommels een speciaal noppenpatroon aan de onderzijde van de trommel voor een goede ventilatie. Dit maakt het brood frisser en voorkomt dat u de muffe geur ruikt. Enkele tips voor nog verser brood zijn: Koop een heel brood in plaats van het voor te snijden in dunne plakjes. Snij het in huis pas als u een stukje brood wilt. Haal het uit de plastic zak, doe het in een papieren zak of wikkel er een theedoek omheen en doe het brood in de broodtrommel. Bewaar het nooit in een koelkast. Hierdoor droogt het uit en wordt het brood harder. Heeft u nog oud brood over? Gooi het dan niet weg maar doe het in een van onze broodroosters. Hierdoor heeft u met uw brood een heerlijke crispy bite!

Broodtrommel kopen bij MrMarketplace

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze Broodtrommels? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze Broodtrommels? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!