Functies
Lengte

Clownspak

Een clownspak is iets dat altijd leuk is om te dragen tijdens een themafeest. Het is altijd leuk om jezelf hiermee om te toveren tot allerlei verschillende personages. Clowns zijn altijd leuk voor elke feestje, het is altijd lachen, gieren en brullen op elke feestje als er een clown aanwezig is. Een clown is te herkennen aan de rode neus en de altijd opvallende kleuren. En niet te vergeten hun geschminkte gezichten! Clowns zijn vooral bekend van circussen. Tegenwoordig zijn clowns bij veel feesten te vinden, bijvoorbeeld bij carnaval. Ook bij Halloween past een killerclown outfit maar al te goed.

Clownspak met rode neus

Een clownspak is natuurlijk altijd te herkennen aan de rode neus. Met het gehele clownspak plus de rode neus ben je gegarandeerd de smaakmaker op het feestje. Iedereen weet wat een clown is, dus wanneer je je verkleed als clown is er hoe dan ook gezelligheid! Doe hierbij ook je clownsschoenen aan voor de complete look!

Pakken met accessoires

Een clownspak kan natuurlijk niet zonder de nodige accessoires. Wat dacht u van bijvoorbeeld een leuke strik voor op het clownspak, of een hoge hoed! Een beetje schmink op het gezicht of de handen kan natuurlijk ook niet missen. Ook is een masker erbij vaak een leuke toevoeging. Deze toevoegingen zijn minstens net zo belangrijk als het pak zelf. 

Clownspak kopen?

Een clownspak is ideaal voor veel feesten. Bijvoorbeeld carnaval is een feest voor iedereen. Hierbij is het maar al te leuk om een mooi of eng clownspak te hebben. Waarbij de dames misschien een leuk jurkje dragen is voor de kinderen en mannen leuk om iedereen te laten schrikken in een clownspak. Ook kan een clownspak gebruikt worden voor versiering op een feestje. Hiermee zullen de bezoekers eens even goed schrikken! Op MrMarketplace.com is er keuze uit verschillende clownspakken, neem een kijkje en bestel nu!