Kleur
Afmetingen ong.
Afwerking
Bereik
Besturingssysteem
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Frequentie
Geschat bereik
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Hoeveelheid
Inclusief
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Ontwerp
Resolutie
Samenstelling
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Computermuis

7,60 (Incl.)
3,70 (Incl.)

De computermuis is een van de belangrijkste onderdelen van een computer. Het is natuurlijk de makkelijkste manier om een computer te besturen. De muis zorgt ervoor dat u eindeloos kunt scrollen door lange bestanden, webpagina’s en natuurlijk kunt navigeren op het internet. Ook handig om te weten: een computermuis is ook te gebruiken met een laptop. Dat is erg fijn als u het niet zo lekker vindt om met een touchpad te werken.

Een muis naar uw eisen

Een computermuis die aan uw eisen voldoet vindt u bij MrMarketplace! Bij de muis zijn er twee dingen waar tussen moet kiezen. Dat zijn het aantal functionele knoppen en ergonomie. Bij het maken van een keuzen moet u kijken naar het aantal knoppen die op de muis zitten. Hoe meer knoppen de muis heeft, hoe meer opties die heeft. U kunt de knoppen verstellen via de computer. Verder heeft u de grootte en de vorm van de muis. Dit noemen we ook wel ergonomie. Er zijn verschillende maten: standaard formaat (full size), medium formaat (compact) en een klein formaat (mini). Het doel van een ergonomische computermuis is om belasting van de pols te voorkomen. Welke muis u ook wilt, MrMarketplace heeft hem!

Computermuis van de beste merken

Een computermuis koopt u bij MrMarketplace! Hier vindt u computermuizen van de beste merken. Topmerken zoals: Logitech, Microsoft en nog veel meer! Koop hier een computermuis van een topmerk voor de beste prijs!

Computermuis met of zonder draad?

Als u een muis wit kopen komt u voor meerdere keuzes te staan. Een van die keuzes is met of zonder draad. Vroeger werden muizen met draad meer verkocht. Dat kwam omdat deze veel goedkoper was dan de draadloze muis. Tegenwoordig is dit niet meer het geval. U kunt een goede draadloze muis kopen voor dezelfde prijs als een muis met draad. Een draadloze muis maakt meestal verbinding via bluetooth. Ook zijn er computermuizen die verbinding maken via wifi of RF. Als u toch liever een muis met draad wilt is dit natuurlijk ook mogelijk.

Computermuis kopen?

Wil je een computermuis kopen bij MrMarketplace? Doe het dan snel en voordelig! Bij ons profiteer je namelijk van de scherpste prijzen en de beste service. Heb je vragen over onze computermuizen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag!