Conditioner

Geen producten in deze categorie

Conditioner is een belangrijk product voor in het dagelijks leven. Conditioner is belangrijk voor het haar, het heeft een witte kleur en het zorgt ervoor dat het haar een gezonde uitstraling heeft. Conditioner word door veel mensen dagelijks gebruikt, sommige kunnen niet zonder. Ook dient conditioner voor minder droog haar en meer glans. Conditioner maakt het haar gezonder. Het haar is na het douchen makkelijker te kammen bij gebruik van conditioner. Conditioner zorgt ervoor dat het haar minder statisch is. Teveel conditioner gebruiken is niet goed, dit kan als gevolg hebben dat het haar vet word.

Verschillende soorten conditioner

Conditioner is er in meerdere soorten. Zo is er Pack Conditioner, Leave-in Conditioner en Hold Conditioner. Pack Conditioner is vaak zwaar en dik. Het plakt het haaroppervlakte aan elkaar. Leave-in Conditioner is dunner en voegt maar weinig materiaal toe aan het haar. Hold conditioner zorgt er vooral voor dat het haren in de gewenste vorm blijven.

Conditioner gebruiken

Conditioner moet op een bepaalde manier gebruikt worden. Het haar moet natuurlijk eerst gewassen worden met een shampoo dit bij uw haartype past. Vervolgens moet het haar een beetje droog gemaakt worden, als het haar te nat is glijd de conditioner snel uit het haar. De hoeveelheid conditioner u moet gebruikt hangt af van de lengte van uw haar, lang haar vereist meer conditioner. Plaats de conditioner op uw handpalmen en doe het op de haarpunten, breng het nooit aan op de gehele hoofdhuid, hier word het haar vet en slap van. Laat de conditioner minimaal 30 seconden tot 3 minuten zitten en spoel het daarna goed uit, eindig altijd met het haar spoelen met koud water.