Eigenschappen
Indicatielampje
Kleur
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Contactgrill

Contact grill kopen? Bij MrMarketplace vindt je de beste contact grils! Wij hebben een groot assortiment aan contact grills waar je de lekkerste gerechten mee kunt maken. Ga je voor een compact model? Of een groter model voor het hele gezin? Wat je ook zoekt, je vindt het bij MrMarketplace! 

Hoe contactgrill schoonmaken?

Er zijn verschillende soorten contact grills, daarom leggen wij verschillende manieren uit. Zodat jij bij ieder soort weet wat je moet doen. Wil je weten hoe je een porseleinen plaat moet schoonmaken? Lees dan gerust verder!

Porseleinen platen schoonmaken?

Porseleinen platen zijn heel  fragiel, daarom zijn ze heel makkelijk te beschadigden als je bijvoorbeeld te hard aan het schrobben bent. Ook is het handig op de handleiding te lezen, zodat de instructies van de fabrikant op worden gevolgd. Anders heb je kans dat de garantie vervalt. Gebruik een schrobborstel van nylon, doe dit terwijl de plaat nog heet is. Gebruik geen harde borstel dit kan namelijk de coating van de plaat af schrapen. Het beste kun je kiezen voor een gebogen borstel die tussen het traliewerk kan schoonmaken. Schraap voorzichtig in een diagonale beweging. Begin op het punt dat het dichtst bij jou is en beweeg naar boven toe. Het beste kun je in 1 richting om het risico op schade aan de coating zo min mogelijk te houden. Bij vettig vuil kun je het beste de borstel even nat maken voordat je gaat schrobben. Nu kun je de onderkant van de grilpraat schoonmaken. Dit gaat een stuk moeilijker door het grillvet. Draai de plaat om nadat het is afgekoeld. Het beste kun je met een borstel in een diagonale beweging de onderkant schoonmaken.

Gietijzeren en roestvrijstalen platen schoonmaken?

Het beste kun je een roestvrijstalen grillborstel gebruiken. De haren van de borstel zijn zacht genoeg om de plaat niet te beschadigen. Je kunt kiezen tussen een rolborstel en een rechte borstel. Beide zullen goed reinigen maar de rolborstel kan de zijden makkelijker schoonmaken. Het beste kun je de grillplaat warm laten, dit zal het vet wat nog op de plaat ligt verzachten. Hierdoor is het makkelijker schoon te maken. Nu kun je de plaat gaan schrobben. Schrob met een simpele beweging die heen en terug gaat. Schrob zo de eerste richel helemaal vrij van etensresten. Herhaal dit bij de rest van de plaat. Doe na het schrobben wat plantaardige olie op de plaat. Dit zorgt ervoor dat het niet gaat roesten.

Contactgrill kopen bij MrMarketplace

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze tosti ijzers? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze contact grills? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!