Afmetingen ong.
Afwerking
Belangrijke informatie
Bescherming
Besturingssysteem
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Energieverbruik
Geluid
Geschat gewicht
Hard Drive
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Materiaal
Niet inbegrepen
Processor
RAM geheugen
Resolutie
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron

Desktop

Een desktop koop je natuurlijk bij MrMarketplace! Hier hebben we een ruim assortiment aan desktoppen. Vindt een desktop die voldoet aan al uw behoeften! Van een eenvoudige desktop om te mailen en internetten tot desktop van topmerken met de sterkste videokaart. Ideaal voor al uw games of programma’s om video’s te bewerken.

Desktoppen van een A-merk voor een lage prijs

Desktoppen van high-end merken vindt u bij MrMarketplace! Bij ons vindt u merken zoals: Acer, Lenovo en nog meer. MrMarketplace heeft niet alleen top merken, maar heeft ook nog eens super voordelige prijzen! 

Desktop of mini-desktop?

Neemt u een desktop of mini-desktop. Daar gaan wij u bij helpen! Een desktop is het meest standaard model. Een desktop heeft altijd een behuizing. Dit beschermt de desktop en verkoeld het. Een desktop kunt u gebruiken om normaal te internetten en te mailen, maar wordt meestal gebruikt om te gamen. Dit omdat u een desktop kunt uitbreiden hoe krachtig en mooi u wilt.

Een mini-desktop is in feiten identiek aan een normale desktop. Toch is er een verschil. U kunt een mini-desktop niet uitbreiden. Hierdoor wordt die vaak gebruikt voor normaal internetten, mailen, administratief werk of om teksten te schrijven. De voordelen van een mini-desktop zijn: energiezuinig, maakt weinig tot geen geluid en neemt weinig ruimte in beslag. Zo kunt u hem zelfs achter de monitor plaatsen, zodat u de mini-desktop helemaal niet ziet!