Afmetingen ong.
Afwerking
Belangrijke informatie
Eigenschappen
Inclusief
Kleur
Materiaal
Ontwerp
Soort

Dienblad

26,00 (Incl.)
23,40 (Incl.)
12,10 (Incl.)
7,00 (Incl.)
26,00 (Incl.)
11,50 (Incl.)
19,20 (Incl.)

Dienblad kopen? Dan ben je hier bij het juiste adres. Bij MrMarketplace hebben we een prachtig assortiment dienbladen. Een dienblad is erg handig te gebruiken voor als je bijvoorbeeld het eten van de keuken naar de tafel moet lopen, maar staat daarnaast ook erg mooi en sierlijk. Het dienblad is hierom onmisbaar in het huishouden! Neem daarom snel een kijkje naar het grootte assortiment van MrMarketplace!

Verschillende soorten dienbladen

Bij MrMarketplace hebben we een grootst aanbod dienbladen. Er zitten ook veel verschillende soorten dienbladen tussen, zo is er dus voor ieder wel wat. Wij hebben bijvoorbeeld: dienbladen van plastic, dienbladen van bamboe, dienbladen van hout, dienbladen van metaal en nog veel meer! Ook hebben wij niet alleen zwarte en witte dienbladen er zijn veel verschillende kleuren in ons assortiment. Daar blijft het niet bij, zo hebben wij natuurlijk het ronde dienblad, maar ook vierkante, ovale en nog meer andere figuren.

Hoe dienblad vasthouden?

Het goed dragen van een dienblad kan aan het begin best lastig zijn. Daarom leggen wij van MrMarketplace het aan je uit! Pak het dienblad voorzichtig op en ondersteun het met de vingertoppen van je linkerhand. Voor de beste stabiliteit kun je het beste het blad tussen borst en schouderhoogte houden. Als je nog niet helemaal zelfverzekerd met het dienblad loopt is het natuurlijk ook prima om het te ondersteunen met de duim en wijsvinger van je rechterhand. Dan nog een paar tips, plaats de zwaarste glazen in het midden. Zo is het zwaarste op je hand en heb je de beste controle. Nog een andere tip is om de grootste glazen zo dichtmogelijk bij jezelf te dragen. Zo heb je geen last van de glazen bij het uitserveren.

Dienblad kopen bij MrMarketplace?

Ben je op zoek naar een dienblad? Bij MrMarketplace.com hebben we een groot aanbod dienbladen van verschillende materialen. Zo hebben wij dienbladen van hout, glas, bamboe en nog veel meer! Met de grote keuze in verschillende prijsklassen zit er gegarandeerd wat voor je tussen! Zoek niet verder en bestel nu jouw nieuwe dienblad!