Aanbevolen gebruik
Aroma
Bevat
Eigenschappen
Geslacht
Inclusief
Soort
Vermogen

Douchegel

8,80 (Incl.)
Korting 45%
5,25 2,87 (Incl.)

Douchegel is essentieel bij het reinigen van uw lichaam. Fris onder de douche uit komen is natuurlijk super belangrijk! Het verzorgen van uw lichaam met frisse goede douchegel is een onderdeel van de verzorging. Waar u ook van houd, er is altijd een passende douchegel die persoonlijk bij u past! Combineer bijvoorbeeld uw favoriete parfum met een heerlijke douchegel voor extra lekkere geur! 

De ideale douchegel

Douchen met een lekkere douchegel is een belangrijk onderdeel van de dag. Of u nu in ochtend, middag of avond doucht het is altijd belangrijk dat u daarvoor de perfecte douchegel heeft met de juiste verzorging voor uw lichaam/haar. Met keuze uit veel verschillende merken en geuren en smaken is er voor ieder persoon een gepaste douchegel.

Gepaste douchegel voor elke gelegenheid

Heeft u net gesport? , kies hiervoor 1 van de vele Adidas/Axe sport – douchegels voor een verfrissende geur om weer helemaal de oude te worden na het sporten. Bent u op zoek naar een wat hogere kwaliteit douchgel voor een belangrijke gebeurtenis? Hiervoor hebben we ook keuze uit bijvoorbeeld Hugo Boss, Aura Thierry, Dolce & Gabbana en nog veel andere merken! Kortom bij ons is er ruime keuze voor elke gelegenheid!