Kleur
Afmetingen ong.
Afwerking
Compatibel
Eigenschappen
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Materiaal
Ontwerp
Scherm
Soort
Soort slot
Spanning
Technologie
Verbinding
Vermogen
Voedingsbron

Draadloze oplader

Een draadloze oplader vindt u bij MrMarketplace! Draadloze opladers worden steeds populairder. Dit komt doordat steeds meer elektrische apparaten deze techniek ondersteunen. Ook wordt de techniek met het jaar beter en sneller. Hier vindt u een ruim aanbod draadloze opladers. Vindt hier de draadloze oplader die bij u past!

Draadloze opladers van de beste merken

Bij MrMarketplace vindt u een groot assortiment draadloze opladers. Wij proberen u een zo breed mogelijk aanbod te laten zien. Hierdoor vindt u bij ons opladers van betrouwbare merken zoals Huawei, Ewent en nog veel meer! Meestal worden de opladers zonder adapter en draad geleverd. Daarom moet u dus de kabel gebruiken die u bij uw smartphone hebt gekregen. Zorg ervoor dat deze draad genoeg stroom levert aan de oplader zodat het opladen zo snel mogelijk verloopt.

Kan ik draadloos opladen met een hoesje om mijn telefoon?

Een vraag die veel voorkomt is: kan ik draadloos opladen met een hoesje om mijn telefoon? Meestal is het draadloos opladen van uw telefoon met een hoesje mogelijk. Er zijn natuurlijk ook een paar uitzonderingen. Het is niet mogelijk als het hoesje is gemaakt van metaal. Ook is het niet mogelijk als het hoesje te dik is, maar dat komt bijna nooit voor. Meestal is de maximale afstand tussen de oplader en het apparaat 45mm. Het kan voorkomen dat een dik hoesje het opladen trager maakt.