Bereik
Bevat
Compatibel
Eigenschappen
Frequentie
Functies
Geschat gewicht
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Kleur
Spanning

Drone

Drone kopen? Dat doet u bij MrMarketplace! Hier hebben we altijd een compleet assortiment drones. Mensen over de hele wereld. Jong of oud. Het maakt allemaal niet uit. Wie houdt er nou niet van om een drone te besturen?

Wat is een drone?

Een drone is een onbemand luchtvaartuig dat u op afstand kunt besturen. Deze drones zijn er in verschillende soorten en maten. Er bestaan zelfs onbemande helikopters die bijna net zo groot zijn als een bemand helikopter! Ook bestaan er drones die u in de broekzak kunt doen.

Bereik van de drone

De grootte van het bereik verschilt per drone. Kleinere drones hebben meestal ook een kleiner bereik dan de grotere drones. Als de drone wordt bestuurd door middel van een app op een smartphone, is de drone verbonden met wifi of bluetooth. Als de drone buiten bereik is of het bereik valt plotseling weg, valt hij niet spontaan naar beneden. Meestal blijven ze in de lucht hangen tot dat het bereik terug is.

Accu van de drone

Net als het bereik van een drone, is de accu ook niet altijd hetzelfde. Maar dit verschilt natuurlijk per drone. Hier geldt hetzelfde als bij het bereik. Kleinere drones houden het gemiddeld minder lang vol dan wat grotere en uitgebreide drones. Accu’s zijn oplaadbaar, maar kunnen ook op batterij werken, dit verschilt per drone. Het is ook mogelijk dat een accu oplaadbaar is en op batterijen kan werken