DVD

Geen producten in deze categorie

DVD kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment dvd artikelen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe dvd branden?

Om te beginnen stop je een beschrijfbare cd of dvd in de lade.

Open de Verkenner en zoek naar de bestanden die je wilt branden.

Klik met de rechtermuisknop op het bestand die je wilt branden.

Kies Kopiëren naar > dvd-rw-station of cd-rw-station.

In beeld komt er nu een venster als je dit de eerste keer doet. De tekst achter 'Naam van schijf' staat geselecteerd. Daar kun je nu als je wilt een naam typen.
Klik daarna op Volgende.

De cd of dvd wordt eventueel even nagelopen. Hiermee worden alle bestanden die erop staan verwijderd. Dit zou even kunnen duren, dat ligt aan de hoeveelheid bestanden die erop staan. Daarna worden de bestanden automatisch gekopieerd door de computer. Als je de dvd of cd de volgende keer weer gebruikt volgens de bovenstaande stappen, dan worden bestanden direct gekopieerd naar de cd/dvd nadat u hebt geklikt op Kopiëren naar > dvd-rw-station.

Als de computer klaar is met branden, dan merk je dat het voortgangsvenster verdwijnt. Nu kun je de schijf verwijderen uit de computer.

 Hoe dvd schoonmaken?

  1. Maak een mengsel van Isopropyl alcohol en water.Dit mengsel is erg geschikt om dvd's mee schoon te maken omdat het niet zo sterk is als andere schoonmaakmiddelen en trekt het snel weg.
  2. Gebruik een microfiber doekje om de dvd te poetsen.Je kunt het beste ronddraaien in cirkelvormige rondjes. Je kunt ook in rechte lijnen poetsen terwijl je dvd ronddraait.
  3. Laat de dvd rechtop drogen.Doordat het snel opdroogt hoef je maar heel kort te wachten.

DVD kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze dvd’s ? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over dvd’s? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!