Kleur
Aanbevolen leeftijd
Afmeting
Afmetingen ong.
Afwerking
Belangrijke informatie
Bereik
Bevat
Compatibel
Connectiviteit
Controle
Eigenschappen
Functies
Geluid
Geluidsintensiteit
Geschat bereik
Geschat gewicht
Geschatte diameter
Geslacht
Hoeveelheid
Inclusief
Kleur
Lichten
Materiaal
Ontwerp
Samenstelling
Soort
Verbinding
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

Educatieve spellen

46,10 (Incl.)
18,60 (Incl.)
7,00 (Incl.)
15,00 (Incl.)
7,00 (Incl.)

Tijdens het spelen leren? Dat doet u met de educatieve spellen van MrMarketplace! Hier vindt u een fantastisch assortiment van educatieve spellen. Van het leren omgaan met computers tot puzzels van het zonnestelsel. Leer uw kleintje de geschiedenis van de wereld met de historische producten van Playmobil. Met de educatieve games van MrMarketplace heeft u kleintje het meeste plezier!

Educatieve spellen met een voordelige prijs

Educatieve spellen haalt u bij MrMarketplace! Hier vindt u de beste educatieve spellen van topmerken. Hier vindt u merken zoals Vtech, Playmobil en Hasbro! Stimuleer de algemene ontwikkeling van uw kind met de allerleukste spelletjes die er zijn. Bij MrMarketplace verkopen we niet alleen de beste spellen, we hebben ook nog eens de laagste prijs!

Leren voor later

Kinderen leren beter dan wanneer ze aan het spelen zijn. Laat uw kind spelen met speelgoed dat echt van pas komt later! Leer ze alvast een telefoon te gebruiken met een speel telefoon van Vtech. Zo zijn ze bijvoorbeeld voorbereid op een noodgeval! Laat ze spelen met een speelgoed computer of laat ze een piano leren spelen. Met het educatieve speelgoed van MrMarketplace is het allemaal mogelijk!