Aanbevolen gebruik
Afmetingen ong.
Aroma
Belangrijke informatie
Eigenschappen
Hoeveelheid
Kleur
Materiaal
Soort
Vermogen

Etherische olie

Etherische olie kopen? Dat bestelt u natuurlijk bij MrMarketplace! Etherische olie, ook wel geurolie of essentiële olie genoemd, is een geconcentreerd mengsel. Dit mengsel bestaat uit aromatische bestanddelen van een bepaalde plant. Deze bestanddelen zijn kenmerkend en heel belangrijk voor de geur van een plant. Deze olie wordt gehaald uit allerlei verschillende gedeeltes van een plant. Bijvoorbeeld de vrucht, bloesem, bladeren, zaden en nog veel meer! Jammer genoeg bevatten planten meestal heel weinig van deze etherische olie. Bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment etherische olie!

Hoe gebruikt ik etherische olie?

Er zijn meerdere manieren om etherische olie te gebruiken. Een van de bekendste manier is in bad of onder de douche. U gebruikt het dan als huidolie als het ware. Nog een bekende manier is in een verstuiver. Net zoals er veel manieren zijn om geurolie te gebruiken, zijn er ook veel manieren om deze heerlijke olie te verstuiven. Zo kunt u gebruik maken van een ‘’aromabrander’’. Dit is simpelweg een klein bakje met water gemixt met de olie. Onder dit bakje staat een kaarsje die dit mengsel verwarmd totdat het verdampt. Naast de aromabrander kunt u ook een ‘’aroma diffuser’’ gebruiken. Deze diffuser laat de essentiële olie verdampen doormiddel van trillingen. Deze geur wordt dan gelijkmatig door de ruimte verspreidt. De diffuser heeft wel een groot voordeel. Hij zorgt er namelijk voor dat er steeds dezelfde hoeveelheden verdampen en door uw ruimte gaat.

Welke olie moet ik gebruiken?

Elk soort etherische olie heeft uiteraard een ander hoofdingrediënt. Elk hoofdingrediënt zorgt voor een andere werking. Welk product u kiest hangt dus van een aantal punten af. Namelijk uw persoonlijke voorkeur. Hoe gaat u de olie gebruiken? Waar heeft u op dit moment behoefte aan? Het is belangrijk om van te voren te bedenken wat u nodig heeft. We willen natuurlijk niet dat u de verkeerde olie ontvangt! Gaat u de geurolie verstuiven of heeft u even behoefte aan wat ontspanning? Dan is het verstandig om voor bijvoorbeeld de lavendelolie te gaan. Roosolie is in dit geval ook een goede keuze. Als u juist een opwekkende geur in uw ruimte wilt hebben, is bijvoorbeeld bergamotolie wat voor u.

De beste kwaliteit

Bent u geinteresseerd in de aanschaf van geurolie? Bij MrMarketplace vindt u etherische olie van de beste kwaliteit! Heeft u behoefte aan ontspanning en een heerlijke geur in uw huis? Of is uw flesje olie op en bent u zo tevreden dat u er nog een wilt bestellen? Wat uw koopmotief ook is, bij MrMarketplace vindt u dé essentiële olie die aan al uw eisen voldoet! Naast een verrassend hoge kwaliteit biedt MrMarketplace u ook de voordeligste prijs. Bestellen en ontspannen maar!