Kleur
Aanbevolen gebruik
Afmeting
Afwerking
Bevat
Duur
Eigenschappen
Geslacht
Hoeveelheid
Inclusief
Kleur
Soort
Vermogen

Eyeliner

24,10 (Incl.)
69,00 (Incl.)
24,60 (Incl.)
58,10 (Incl.)

Eyeliner is iets dat vaak word gezien bij dames. Eyeliner is een make-up product dat het mogelijk maakt om de contouren bij het oog net dat beetje mooier te maken. Het gebruik van eyeliner is iets dat al heel lang mee gaat, sinds vroeger al. Eyeliner is natuurlijk bedoelt om de ogen wat mooier te maken, ook is eyeliner ervoor bedoelt om de aandacht net wat meer naar de ogen toe te laten gaan. Eyeliner kan op meerdere manieren worden aangebracht. Met eyeliner kan er bijzonder effect worden gecreëerd. Het is mogelijk om met eyeliner de ogen wat groter, of juist wat kleiner te laten lijken.

Verschillende soorten eyeliner

Eyeliner is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende uiteenlopende vormen. De bekende vorm eyeliner is de potloodvorm. Daarnaast is er nog de eyeliner die een vloeibare vorm heeft, en dit terwijl de gel het minst word gebruikt. Hoeveel verschillende soorten er ook zijn, uiteindelijk is het toch persoonlijke voorkeur. Ieder heeft zijn eigen smaak. Wel is het zo dat praktisch gezien de eyeliner in de vorm van een potlood een stuk makkelijker is bij het gebruik.

Eyeliner in potloodvorm

De eyeliner in potloodvorm is heel praktisch. Bij het gebruik van een eyeliner in potloodvorm is het (bijna) niet meer nodig om gebruik te maken van andere accessoires. Natuurlijk kan een slijper altijd van pas komen. De eyeliner in potloodvorm is ook heel gemakkelijk om mee te nemen, dit is ook een reden dat veel mensen ervoor kiezen.

Vloeibare eyeliner

Ook is er nog keuze uit een liquid eyeliner. De vloeibare eyeliner heeft de afgelopen jaren een grote groei gehad op de markt. Toen deze vloeibare eyeliners voor het eerst verschenen waren ze alles behalve praktisch en werd er dus niet vaak gebruik van gemaakt. Toen kwam de vloeibare eyeliner ook in een vorm van een soort pen. Dit komt dicht in de buurt van de potloodvorm. 

Eyeliner kopen?

Bent u opzoek naar een eyeliner van goede kwaliteit die perfect bij u past? Op MrMarketplace.com is er grote keuze uit alle soorten eyeliners van verschillende prijsklassen. Hierdoor zal u gegarandeerd de eyeliner vinden die perfect aan uw verwachtingen voldoet. Het is zeker de moeite waard om bij MrMarketplace.com uw nieuwe eyeliner te bestellen, wacht geen moment langer en schaf nu uw nieuwe look aan!