Frametype

Fietsen

Fiets kopen? Die vindt u bij MrMarketplace! Wij bieden een ruim assortiment met verschillende soorten fietsen. Vind uw fiets naar keuze op MrMarketplace.com. MrMarketplace verkoopt verschillende merken meubels om zo aan uw wensen te voldoen. Vind uw meubels op Mrmarketplace.com.

Soorten fietsen:

Dames/heren fiets

MrMarketplace bied een ruim aanbod met verschillende fietsen voor dames en heren. Wij bieden verschillende merken fietsen voor alle leeftijden. Opzoek naar een fiets met voor of achterdrager? MrMarketplace heeft het. Zo bieden wij fietsen met verschilende versnellingen en verschillende dragers. Elke fiets is van hoogwaardig materiaal en u kunt kiezen uit verschillende opties voor uw fiets. Bestel uw fiets nu op MrMarkerplace.

Elektrische fietsen

MrMarletplace bied een ruim assortiment elektrische fietsen. MrMarketplace verkoopt verschillende merken elektrishe fietsen in verschillende soorten en maten om zo aan uw wensen te voldoen. Onze padello elektrischhe fietsen worden standaard geleverd met een 10,4 ah accu, die onder ideale omstandigheden (vlak wegdek, windstil weer, berijder van maximaal 75 kg, stevig meefietsen met de ondersteuning in eco-stand) een actieradius kan halen van 80 tot 120 kilometer. De fietsen worden volledig afgemonteerd geleverd! Wij bieden ook garantie op de fietsen. Zo bieden wij:

  • 2 jaar op de onderdelen
  • 3 jaar op het frame

Fietsservice via FSN (Fiets Service Nederland)  het is ook mogelijk om een ‘Premium Service pakket’ te bestellen voor jaarlijks onderhoud aan huis!

Fiets kopen?

Bestel uw fiets veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag uw  bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit de verschillende soorten fietsen? Wij bij MrMarketplace helpen u graag met kiezen. Wij bieden advies en uitleg bij de juiste fiets voor u.