Afmetingen ong.
Batterij
Filter
Indicatielampje
Kleur
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Filter koffiezetapparaat

Filter Koffiezetapparaat bestellen? Doe het bij MrMarketplace! Wil je een nieuwe koffiemachine, maar weet je nog niet wat je wilt? Dat kunnen wij ons uiteraard voorstellen. Een nieuw koffiezetapparaat kiezen kan moeilijk zijn. Bij MrMarketplace hebben we gelukkig een groot aanbod koffiezetapparaten! Hier vindt elke koffiedrinker wel een geschikt apparaat. 

Hoe koffie zetten?

We gaan zo duidelijk mogelijk aan je uitleggen hoe je koffie kunt zetten in een filter koffiezetapparaat in verschillende stappen. Doe de hieronder aangeven stappen thuis na en jij heb je zelf gezeten koffie zo klaar! Pak eerst een koffie filter en vouw de randen eventueel om. Als je dit heb gedaan maak dat filter nu een beetje nat met water. Plaats nu het filter nu in de filterhouder. Nu kun je koffie gaan scheppen in de filter, hou je van sterke koffie? Dan kun je twee theelepels van in totaal ongeveer 14 gram per kopje gebruiken. Hou je toch van wat minder sterke koffie? Gebruik dan een theelepel van ongeveer 7 gram koffie per kopje. Giet nu de juiste hoeveelheid water (het aantal kopjes) in het filterzetapparaat. Heb je dit allemaal gedaan? Dan is jouw werk klaar en kan je het koffiezetapparaat aanzetten. Laat het apparaat aan en laat het zijn werk doen. Als het koffiezetapparaat klaar is, roer dan de koffie nog even door.

Tip! Laat de koffie niet te lang op het warmhoudplaatje staan. Als je dit doet dan zal je koffie bitter worden.

Filter koffiezetapparaat kopen bij MrMarketplace?

Koffie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is daar namelijk gewoon veel te lekker voor! Met een filter koffiezetapparaat van MrMarketplace heb je altijd een heerlijk kopje koffie van de beste kwaliteit! MrMarketplace biedt je de beste kwaliteit van topmerken aan voor de voordeligste prijs!