Kleur
Afmeting
Afwerking
Batterij
Controle
Eigenschappen
Filter
Frequentie
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Materiaal
Soort
Spanning
Vermogen
Voedingsbron

Frituurpan

Een frituurpan kunt u verdelen in twee modellen. Modellen met deksel en modellen zonder deksel. De friteuses mét deksel zijn vaak ook nog uitgerust met kijkglas en een filter. Deze modellen geven minder frituurgeur af dan de apparaten zonder deksel. Als de ruimte het toelaat kunt u een dubbele friteuse overwegen. Hier bij MrMarketplace vindt u een compleet assortiment frituurpannen van de beste kwaliteit!

Frituurpan schoonmaken

U kunt een frituurpan het makkelijkste schoonmaken als het een uitneembare binnenbak heeft die geschikt voor de vaatwasser. Des te meer onderdelen die in de afwasmachine mogen, des te makkelijker het natuurlijk is. Uiteraard heeft niet iedereen een afwasmachine in het huis. Daarom zitten er allerlei tips en aanwijzingen in de gebruikersaanwijzing.

Frituurpannen van de beste merken

Een frituurpan koopt u uiteraard bij MrMarketplace. Hier vindt u een ruim aanbod friteuses van de beste merken! Merken zoals Tristar, Princess en nog veel meer! Koop hier betrouwbare merken voor een super voordelige prijs. Dat kan een alleen bij MrMarketplace. Dus waar wacht u nog op? Bestellen!

Airfryers

U hebt er ongetwijfeld al wel eens van gehoord. De hete lucht friteuse, ook wel airfryer genoemd. De airfryer is een nieuwe trend op het gebied van frituurpannen. Een airfryer gebruikt veel minder vet dan een normale friteuse. Uiteraard worden de producten hierdoor veel gezonder bereidt. Een normale frituurpan maakt gebruik van frituurvet. Maar een airfryer, de naam zegt het al, maakt gebruik van hete lucht. Het enige nadeel van een airfryer is dat het bereiden van eten iets langer duurt dan bij een traditionele friteuse.

Frituurpan kopen?

Wil je een frituurpan kopen bij MrMarketplace? Doe het dan voordelig en snel! Bij ons profiteer je van scherpe prijzen, snelle levertijden en de beste service. Heb je een vraag over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!