Gaming mat

Geen producten in deze categorie

Gaming mat kopen? Doe het bij MrMarketplace! Wij hebben een groot assortiment aan verschillende gaming matten. Die vindt u bij ons natuurlijk altijd voor de beste prijs! Een gaming mat is belangrijk om te hebben tijdens het gamen. Het helpt voor betere frictie en zo kunt u zich beter concentreren en ook beter presteren. Bekijk snel onze aanbod aan gaming matten in onze webshop.

De voordelen van een gaming mat

Het lijkt niet al te belangrijk, maar voor de mensen die vaak achter de computer zitten is dat het wel. Een goede gaming mat kan ernstige problemen zoals carpaal tunnel syndroom en andere handongemakken voorkomen. Aan de andere kant zijn gamers van mening dat dit soort accessoires van hoge kwaliteit essentieel zijn voor succes in het spel. Verder zijn er nog meer voordelen:

  • Behendigheid: ze helpen de muis snel te laten schuiven, net als een aanwijzer op het scherm.
  • Grip: Optimaliseert de grip en zorgt voor een hogere nauwkeurigheid door de beweging van de muis over het hele oppervlak te vergemakkelijken.
  • Stofverwijdering: Standaard polyester of kunststof gaming matten zijn meestal geschikt voor optische muizen en ze nemen stofdeeltjes op.
  • Gewrichtsontspanning: Gelkussens zijn ideaal voor de nek en schouders, maar ze moeten voor dit doel worden gebruikt, niet voor urenlang werk.
  • Ze zijn geschikt voor gamers: E-sport spelers hebben een grotere muismat, waardoor de muis volledig kan bewegen tijdens het spel.
  • Minder slijtage: De muis zal niet snel snel verslijten door de grotere muismat die is ontworpen voor gamers.

Waarom is een gaming mat zo belangrijk voor een gamer?

Een gaming mat is heel belangrijk voor gamers. Dit komt doordat u hiermee het spel kunt besturen en de spelsnelheid kunt verhogen, maar als de muis niet goed is, helpt de gaming mat u niet om het spel te winnen. Het belangrijkste is dat de muis die u gebruikt een hoge gevoeligheid moet hebben, de zogenaamde DPI rate (Dots per inch). Hoe hoger het DPI-nummer, hoe minder acties er op het scherm moeten worden geregistreerd. Houd bij het kiezen van een muis ook rekening met de reactietijd en de functie en het gewicht van het apparaat.

Onderhoud

Het is een goed idee om de gaming mat te onderhouden om de levensduur ervan te verlengen. We hebben het over regelmatig of periodiek onderhoud. Er zijn wat belangrijke dingen die u kunt volgen voor de onderhoud van uw gaming mat. Zorg ervoor dat u de gaming mat regelmatig reinigt. De onderkant van de muis verzamelt vaak vuil en hierdoor dus ook de gaming mat. Het is dus heel belangrijk dat u uw handen wast voor het gebruiken van de muis. Dit is logisch, uw handen zitten natuurlijk vol met bacteriën. Zorg er ook voor dat u afstand neemt van de gaming mat tijdens het eten of drinken. Zelfs als u na het eten en drinken de gaming mat schoonmaakt, zal het eten op de gaming mat altijd vuil achterlaten en dit zal de muis vertragen. Als er vloeistof op de gaming mat wordt gemorst, gebruik dan onmiddellijk keukenpapier of een doek om het vloeistof te verwijderen.

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf?

Bij het kopen van een gaming mat kunt u rekening houden met de basisprincipes. Om de gaming mat te vinden die het beste bij u past, moet u met een aantal aspecten rekening houden. Waar gaat u de muismat voor gebruiken? Wat voor oppervlak wilt u? Wat voor materiaal wilt u? Wat voor grootte wilt u? En wat voor dikte wilt u? Als u deze basisprincipes weet, dan kunt u de perfecte gaming mat bestellen. Bij ons vindt u deze gaming matten voor de beste prijzen en kwaliteit. Wacht niet langer en laat jezelf verrassen door ons aanbod!

Gaming mat kopen bij MrMarketplace

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze gaming matten? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze Gaming matten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!