Kleur
Afmetingen ong.
Eigenschappen
Geschatte diameter
Inclusief
Kleur
Materiaal
Samenstelling
Soort
Soort slot

Golf artikelen

Golf spullen kopen? Wil je beginnen of heb je nieuw golf uitrusting nodig? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment Golf producten van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe golf je?

Golfen leren kan heel frustrerend zijn. Op de tv lijkt het makkelijk maar als je er dan zelf aan begint is het een stuk moeilijker. Dus wie golf wil leren spelen zal echt moeten doorzetten. Er zijn een paar dingen die echt belangrijk zijn bij het golfen, dat zijn: Houding, stand, clubkeuze, balpositie, golfswing, eigen lichaam en natuurkunde. Om golf te leren spelen moet je met al dit genoemde rekening houden.

Hoe golf scorekaart invullen?

Aan de voorkant van de scorekaart vind je vaak de plattegrond van de golfbaan en andere relevante algemene informatie. Dingen zoals de naam van de golfbaan, adres en telefoonnummer. Al dat soort dingen. Op de achterkant kan je de scores invullen. Hieronder leggen we zo goed mogelijk uit wat bij elke kolom ingevuld moet worden.

Hole: Dat is het nummer van de hole die je gaat spelen. Dan heb je nog OUT en IN. Out is de eerste 9 holes en IN zijn de 2de 9 holes.

Marker’s score: Hier vult de maker zijn eigen score in. De score is het aantal slagen dat hij over de hol heb gedaan.

Stableford: Het aantal stableford punten dat de maker heeft behaald op de betreffende hol. Dit reken je uit na je speelronde op basis van de handicap van de maker.

White: Afstand in meters van de hole voor de mannelijke profs. Yellow: Afstand in meters van de hole voor de mannelijke amateurs. Blue: Afstand in meters van de hole voor vrouwelijke profs. Red: Afstand in meters van de hole voor vrouwelijke amateurs.

Par: Het aantal slagen dat je over een hol mag doen. Op basis van de lengte van de hol is de norm vooraf meestal vastgesteld op 3 tot 5 slagen.

Stroke index: Dat is de moeilijkheidsgraad van de hole, dit is altijd genummerd van 1 tot en met 18. Stroke index 1 is de moeilijkste hole en 18 dus de makkelijkste van de baan.

Golf uitrusting kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze golf spullen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over ons golf assortiment? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!