Aanbevolen gebruik
Afwerking
Duur
Eigenschappen
Geslacht
Inclusief
Materiaal
Soort
Vermogen

Haarwax

43,30 (Incl.)
19,70 (Incl.)
55,90 (Incl.)

Haarwax is super belangrijk in het dagelijks leven. Haarwax maakt het leven van veel mensen dagelijks gemakkelijker. Haarwax zorgt ervoor dat het haar in elke gewenste vorm stevig blijft zitten. De voordelen aan wax zijn vooral dat het haar er niet hard door word en het is niet goed zichtbaar. Bijvoorbeeld bij gel is het vaak wel zichtbaar. Wax is bruikbaar in elke soort haar en bij elke lengte. Bij gebruik van wax is het de hele dag nog mogelijk om de stijl van het haar aan te passen.

Verschillende soorten haarwax

Er zijn meerdere soorten wax. Voor ieder zijn wensen bestaat er een wax. Zo is er bijvoorbeeld wax die een stevige hold heeft en pluis tegengaat, een wax wat snel droogt met een medium glans en een wax die speciaal voor mannen ontwikkeld is. Deze wax heeft een vrij zachte hold en geeft het haar een natuurlijke glans. Deze wax is een goede keuze omdat hierbij het haar door de dag heen nog opnieuw te stylen is.

Wax in het haar aanbrengen

Haarwax is het meest effectief te gebruiken in droog of lichtelijk nat haar. Hierdoor heeft de wax het meeste nut en krijg je de mooiste look. Wax is voor zowat ieder haartype goed te gebruiken. Of het nu stijl haar is of een beetje krullend, wax werkt er goed bij. De enige uitzondering is krullend haar, daarbij werkt het minder goed en gaat het haar bij klonteren. Haarwax laat geen tot weinig restjes achter en is dus perfect voor gedurende de hele dag.