Kleur
Afmetingen ong.
Materiaal

Halsketting

Halsketting kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment halskettingen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Opmeten van een halsketting

De lengte van een ketting is en blijft voor iedereen altijd een persoonlijke smaak en keuze. De maat is erg afhankelijk van je gewicht en lengte, daarom is het altijd verstandig om vooraf de meet even op te meten. En een handige tip is om vervolgens en touwtje van dat formaat af te knippen en kijken hoe je het vind staan. Zo heb je al erg snel door of je het te klein, te groot of misschien wel precies goed is. Er is ook een tabel voor de standaard maten van een (Hals) ketting. Dan kan een goede inschatting geven voor welke jij nodig hebt.

39-40 cm: Strak in de hals

42 cm: Kort in de hals

45 cm: Los in de hals

50 cm: Laag in de hals

60 cm: Op de borst

80 cm: Laag op de borst

 

Halsketting kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze halskettingen? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze halsettingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!