Afmetingen ong.
Eigenschappen
Inclusief
Materiaal

Hamhouder

Hamhouder kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Een hamhouder is niet iets wat je in elke huishouden terugziet, dat zorgt voor een unieke uitstraling in uw huis en het helpt een handje bij het snijden van de ham.

Het ontwerp van een hamhouder

Met een hamhouder wordt het snijden van ham een koud kunstje. Klem de ham goed vast in de hamhouder zodat deze perfect ligt en niet kan verschuiven tijdens het snijden. De hamhouders zijn geschikt voor zowel kleine als grote schouderhammen. De hamhouder is ontworpen zodat je makkelijk en handig ham kan snijden. De hamhouder houdt je ham onderin en bovenin vast. De ham ouder heeft twee vasthoudschroeven om de ham vast te houden en te centreren op een comfortabele snelle en veilige manier.

Jarenlang plezier

Een goede hamhouder zorgt voor jarenlang veel plezier. Je hoeft slechts eenmalig een hamhouder aan te schaffen. Ideaal om als cadeau te geven!

Hamhouders bij MrMarketplace.

Wilt u een hamhouder kopen? Dan ben je bij MrMarketplace op het juiste adres. Heeft u pas de liefde ontdekt voor ham en wilt u de liefde compleet maken met een mooi en handig decoratie stuk voor ham? Wat u ook wilt, bij MrMarketplace vindt u de hamhouder die u wilt.