Kleur
Aanbevolen gebruik
Aanbevolen leeftijd
Afmeting
Afwerking
Aroma
Bevat
Duur
Eigenschappen
Geslacht
Hoeveelheid
Inclusief
Materiaal
Samenstelling
Soort
Spf
Vermogen
Zonnebescherming

Handcreme

35,80 (Incl.)
28,80 (Incl.)
19,40 (Incl.)
Korting 47%
6,95 3,67 (Incl.)
28,30 (Incl.)
14,90 (Incl.)

Handcrème is iets wat al vaker dagelijks gebruikt word. De huid is iets wat dag en nacht word blootgesteld aan de buitenwereld. De handen komen de hele dag door in contact met allerlei voorwerpen en weeromstandigheden. Daarom is het super belangrijk om goed voor de huid te zorgen. Het is maar al te belangrijk dat u daarom een goede handcrème tot uw beschikking heeft. Niet alleen breng handcrème bescherming, ook zorgt het voor super zachte handen, wie wil dat nou niet

Voordelen handcrème

Je handen zitten de hele dag door aan voorwerpen. Er zijn weinig tot geen momenten op een dag waarbij je je handen niet gebruikt. Des te meer reden om goed voor deze kostbare handen te zorgen. Enkele voordelen van handcrème zijn dat handcrème jouw huid beschermt tegen bacteriën, handcrème voed de huid waardoor de huid sneller herstelt en bij het gebruik van handcrème zal er minder snel eelt plaatsvinden op de handen.

Verschillende soorten handcrème

Er zijn veel verschillende soorten handcrème, hierbij hebben we het niet alleen over andere geurtjes. De ingrediënten van handcrème verschillen meestal ook omdat elke handcrème voor een bepaald huidtype bedoelt is. Op die manier is er altijd een handcrème beschikbaar die bij jouw huidtype past! Ook bestaat er handcrème die tegelijkertijd zorgt voor je nagels, dit is natuurlijk ideaal! Op MrMarketplace.com is er grote keuze uit verschillende hoog kwaliteit merken handcrème. Zoek niet verder en bestel nu uw nieuwe handcrème!