Harde schijf

Geen producten in deze categorie

Harde schijf nodig? Die vindt u natuurlijk bij MrMarketplace! Of u nou een nieuwe of een extra harde schijf zoekt, u vindt het in het complete assortiment van MrMarketplace! Hier vindt u verscheidene harde schijven van topmerken. Dus waar wacht u op? Bekijk snel ons uitgebreide aanbod!

Harde schijf voor laptop of computer?

Harde schijven zijn er in verschillende soorten en maten. De maten die het meest voorkomen zijn 2,5’’ en 3,5’’. De harde schijven met een 3,5’’ maat zijn meestal niet geschikt voor laptops. Deze worden vaak gebruikt voor computers, servers en NAS. Harde schijven met een 2,5’’ maat zijn voor laptops, maar passen meestal ook in computers. Het verstandig om van tevoren te bedenken welke harde schijf u nodig heeft, zodat u hier rekening mee kunt houden.

Harde schijf voor een lage prijs

Harde schijf kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier staat een fantastisch assortiment op u te wachten. Met harde schijven voor de laptop en computer. Hier vindt u de beste merken op dit gebied. Merken zoals Seagate en Kingston! Hier vindt u niet alleen de beste merken, maar ook nog eens de beste prijzen! Koop dus snel uw harde schijf bij MrMarketplace!

De beste harde schijf voor u

De beste harde schijf is voor elk persoon anders. Dat ligt natuurlijk aan wat u zoekt. Wilt een super snelle, een stille of een energiezuinige harde schijf? De snelheden die het meeste voorkomen zijn 5400 RPM, 7200 RPM. Des te hoger het RPM, des te hoger de snelheid. Maar dit brengt ook enkele nadelen met zich mee. Een super snelle schijf betekent ook meer energieverbruik en veel geluid. Er zijn ook harde schijven met een variabele snelheid. Dit betekent dat ze hun snelheid aanpassen aan de situatie. Zo heeft u een energiezuinige harde schijf met een hoge snelheid!