Headset

Geen producten in deze categorie

Een headset moet comfortabel zitten en natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Dat is van een belangrijke factor tijdens die lange gamesessies. Een headset zorgt ervoor dat u de game op een unieke manier ervaart. Zo hoort u wanneer er iemand aan komt of van welke kant u wordt beschoten. Hoge kwaliteit geluid is natuurlijk ook van belang. Deze twee dingen maken het verschil in uw game. Dus wat doet u hier nog? Bestel een headset van topkwaliteit bij MrMarketplace en wordt dé kampioen van uw favoriete games! 

Headset voor de beste prijs

Een headset voor de beste prijs vindt u bij MrMarketplace! Hier vindt u topmerken zoals Tritton, Energy Sistem, Hiditec en nog veel meer! Koop nu de beste merken op het gebied van headsets bij MrMarketplace! Hier hebben we niet alleen de beste merken, maar ook nog eens de voordeligste prijzen!

Headsets voor elke console

Headsets zijn er voor verschillende consoles. Zoals u net misschien al las, hebben we bij MrMarketplace een compleet assortiment in headsets. Het is natuurlijk belangrijk dat u een headset kiest die met uw console overeenkomt. Bij MrMarketplace hebben we headsets voor de Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox 360 en de PC. Ook zijn er universele headsets bij ons beschikbaar.

Headset opties

Headsets hebben enkele opties. Zo kunt u er voor kiezen voor een headset met een inklapbare microfoon, een microfoon die u kunt los koppelen of een vaste microfoon. Deze headsets zijn geschikt om goed met u teamgenoten te communiceren. Ook zijn deze headsets te gebruiken wanneer u rustig in een party zit en praat met uw vrienden. Verder heeft u ook nog de keuze tussen headsets met draad of wireless headsets.