Hogedrukreiniger

Geen producten in deze categorie

Hogedrukreiniger kopen? Met een hogedruk reiniger kun je heleboel schoonmaken van je auto tot aan je tuin, ook bespaar je veel water met een hogedrukspuit. Interesse? dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment hogedrukreinigers van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe werkt een hogedrukreiniger?

De hogedrukreiniger moet natuurlijk wel goed gebruikt worden. Wij van MrMarketplace zullen het duidelijk stap voor stap aan je uitleggen. Hogedrukreiniger aansluiten: Om te beginnen is het belangrijk om de aanvoerslang aan te sluiten aan op de waterleiding. Verbind het koppelstuk dat je wilt nu aan de spuitslang van de hogedrukreiniger en vul reservoir eventueel met een reinigingsmiddel. Draai nu eerst de kraan open en steek daarna pas de stekker in het stopcontact. Stel nu de druk die je wilt in met behulp van de instelknop. De hogedruk reiniger is nu klaar voor gebruik!

Autowassen met hogedrukreiniger

Stel de hogedrukreiniger in op een lage waterdruk. Spuit eerst de droge auto in met autoreinigingsmiddel, laat dit vervolgens ongeveer 2 minuten intrekken. Sluit nu de was borstel aan op de spuitslang en was daar de auto mee. Verhoog de waterdruk en koppel de spuitlans aan de slang. Spuit hiermee het laatste vuil weg, spoel de auto dan ook meteen af.

Hogedrukreiniger kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze hogedrukreinigers? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze hogedrukreinigers? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!