Afmetingen ong.
Belangrijke informatie
Eigenschappen
Geschatte diameter
Kleur
Materiaal
Ontwerp
Samenstelling
Vermogen

Hondenmatten

27,20 (Incl.)

Hondenmat nodig? Dat doet u natuurlijk bij Mrmarketplace! Wij bieden verschillende soorten hondenmatten aan, waaronder normale matten, trainingsmatten, speelmatten en koelmatten. 

Verschillende soorten hondenmatten

Heeft u onlangs een hond gekocht? Dan ben u bij MrMarketplace op de beste plek voor jouw hondenmat. Tijdens de warme zomerdagen houden honden enorm van wat verkoeling, daarvoor hebben wij de handige koelmatten zodat je hond altijd de verkoeling die hij nodig heeft kan opzoeken.

Trainingshondenmatten

Met de trainingsmatten kan je je hond gemakkelijk leren om op bepaalde plekken niet te gaan zitten of staan. Je legt de mat op een plek waar jij niet wilt dat de hond komt, als hij de mat aanraakt maak je een geluid, zodat de hond leert dat hij daar niet meer mag komen.  Na al het trainen heeft de hond wel een lekker snoepje verdient. 

Hondenbed

Bij de aanschaf van een puppy of hond hoort natuurlijk ook een honden bed. Deze mand zorgt voor veiligheid en is een heerlijke slaapplek waar je hond lekker kan uitrusten en uitslapen na een drukke dag. Een honden bed is makkelijk te combineren met de bovenstaande hondenmatten.