Kleur
Afmetingen ong.
Bereik
Breedte
Compatibel
Eigenschappen
Frequentie
Functies
Geschat bereik
Geschatte laadtijd
Heroplaadbare lithium batterij
Inclusief
Indicatielampje
Kleur
Lengte kabel
Oplaadbare batterijen
Scherm
Soort
Spanning
Technologie
Verbinding
Voedingsbron

Huistelefoon

18,70 (Incl.)
34,10 (Incl.)
14,60 (Incl.)

Huistelefoon kopen? Doe het bij MrMarketplace! Bij MrMarketplace hebben wij een groot assortiment aan verschillende huistelefoons. Huistelefoons zijn heel handig om te hebben. Het is vooral handig voor senioren. Een huistelefoon is nog steeds heel relevant. We denken tegenwoordig vaak dat we geen huistelefoon meer nodig hebben door de snelle opkomst van de mobiele telefoons, maar de moderne huistelefoons zijn net zo geschikt als een smartphone.

Wanneer heeft u een huistelefoon nodig?

Veel mensen dachten al een tijdje dat een telefoon per definitie een mobiele telefoon is. Veel mensen hebben hun vaste telefoonabonnement verlaten. Er komen nu steeds meer mensen terug van deze keuze. Dit komt door 2 redenen: Ten eerste is het goedkoper om via een vaste lijn te bellen dan via een mobiele telefoon. Ten tweede hebben vaste huistelefoons meestal meer opties, waardoor de telefoondienst kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een familie of bedrijf. Qua verbindingskwaliteit is er meestal geen verschil meer tussen systemen met of zonder bedrading. Door de lage kosten en het gebruiksgemak zijn veel zakelijke verbindingen nog steeds vaste verbindingen en is hun uitrusting zeer uitgebreid qua mogelijkheden en instellingen. De laatste tijd zoeken steeds meer gezinnen naar een manier om terug te keren naar een vaste huistelefoon.

Hoe werkt een huistelefoon?

De huistelefoon maakt gebruik van een bekabeld telefoonsysteem. De term vaste telefoon is echter wat vreemd, want dit zijn vrijwel alle draadloze telefoons. Behalve dat u kunt bellen met vaste telefoons die goedkoper zijn dan met mobiele apparaten, hebben huistelefoons meer voordelen. Zo bedien je meerdere apparaten in huis of op kantoor vanaf een bekabeld basisstation. Afhankelijk van de versie van het basisstation kunt u ook gelijktijdig hoogwaardige parallelle gesprekken voeren. Een bassistation kan er meerdere lijnen, meerdere parallelle oproepen en natuurlijk meerdere telefoons bieden, die alles kunnen bieden wat nodig is op het gebied van telefonie. Als er echter een mobiele telfoon moet worden gebruikt om een dergelijk system op te zetten, zijn meestal meerdere mobiele-abonnementen vereist en is onderlinge verbinding meestal niet haalbaar.

Geniet van een storingsvrij toestel

Het maakt niet uit of u nu een huistelefoon nodig heeft voor zakelijk of privégebruik, met de prachtig ontworpen telefoons van MrMarketplace geniet u van een storingsvrij toestel en kunt u altijd gemakkelijk bellen en gebeld worden. Met moderne technologie, zoals DECT-telefoons, kunt u genieten van de beste heldere geluidsweergave. Met de huistelefoons van MrMarketplace zit u dus goed! Wacht niet langer en bekijk ons ruime aanbod nu in onze webshop!

Huistelefoon kopen bij MrMarketplace

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze Huistelefoons? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze Huistelefoons? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!