Afmetingen ong.
Belangrijke informatie
Materiaal
Soort

Ijsvormpjes

IJsvormpjes kopen? Dan moet je bij MrMarketplace zijn! Hier vind je een uitgebreid assortiment ijsvormpjes van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Met ijsvormpjes kun je zelf de lekkerste ijsjes maken. Bij MrMarketplace vindt je een zeer groot assortiment.

Hoe werken ijsvormpjes?

Het maken van een ijsje in een ijsvormpje is heel gemakkelijk. Het eerste wat je doet is natuurlijk je ijsvormpjes aanschaffen. Er zijn verschillende soorten figuren en hoeveel ijsjes je tegelijk kunt maken. Kijk daar dus even rustig naar op MrMarketplace.com. Als je jouw perfecte ijsvorm heb gevonden ga dan kijken naar welk ijsje je wilt maken.  Kies hiervoor bijvoorbeeld je favoriete frisdrank. Dit kan met cola, Fanta, limonade en natuurlijk met nog veel meer. Wat nu ook populair is om er yoghurt in te doen. Als je je favoriete frisdrank of yoghurt hebt gekozen giet je dit in de ijsvormpjes. Gooi ze goed vol, als ze gevuld zijn steek je het stokje waar de deksel aan vast zit erop. Nu kunnen je ijsvormpjes de vriezer in. Na een tijdje (ligt eraan hoe groot je ijsvormpje is) kunnen je ze uit de vriezer halen. Je kunt gewoon even kijken en voelen of je ijsjes klaar zijn als je het niet zeker weet. Als ze hard genoeg zijn haal je het vormpje eraf en heb je je zelfgemaakte ijs op een stokje. Eetsmakelijk!

Verschillende ijsvormpjes

Op MrMarketplace vind je verschillende soorten ijsvormpjes. Zo heb je ijsjes die eruit komen als driehoek, vierkant of zelfs als bloem. Maar ook zit er verschil in de hoeveelheid ijsjes, je hebt ijsvormpjes waarbij je 4,6 of zelfs 8 tegelijk kunt maken. Voor ieder dus wel de geschikte ijsvormpjes.

IJsvormpjes kopen bij MrMarketplace?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze ijsvormpjes? Bestel deze dan veilig en voordelig bij MrMarketplace! Plaats vandaag nog de bestelling, dan wordt deze direct verwerkt. Vragen over onze ijsvormpjes? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!