Aanbevolen gebruik
Afmetingen ong.
Batterij
Bereik
Bescherming
Besturingssysteem
Breedte
Compatibel
Connectiviteit
Eigenschappen
Energieverbruik
Frequentie
Geschat gewicht
Inclusief
Kleur
Lengte kabel
Materiaal
Niet inbegrepen
Resolutie
Samenstelling
Soort
Spanning
Technologie
Verbindingen
Vermogen
Voedingsbron
Werkt op batterijen

IP Camera

Een IP camera kopen? Die vindt u bij MrMarketplace! Een IP camera maakt gebruik van het internet om een signaal door te geven. Dit kan bijvoorbeeld naar je smartphone, tablet of computer! U kunt deze camera’s binnen én buiten installeren. Door een IP camera bent u altijd op de hoogte wat er in en rondom uw huis gebeurt. Bij MrMarketplace vindt u een ruim assortiment IP camera’s van de beste kwaliteit.

Multifunctioneel

Wilt u weten wat uw hond aan het doen is als u aan het werk bent? Ligt hij braaf op de bank of bijt hij uw kussens aan flarden? Of wilt u de baby in de gaten houden als u ’s avonds een mooie film aan het kijken bent in de bank. Een IP camera is ideaal als accessoires bij uw babyfoon! Blijf altijd op de hoogte via de handige app op uw smartphone. Bekijk de beelden in HD-kwaliteit. Super handig als er misschien is ingebroken!

IP camera voor buiten

IP camera’s zijn niet alleen handig voor in het huis. Ze kunnen buiten gebruikt worden! Zo weet u alles wat er gebeurd rondom uw huis. Bent u van plan om de camera buiten te gebruiken? U kunt deze dan heel eenvoudig installeren op bijvoorbeeld de gevel of een hoge muur. Is het heel donker rondom uw huis? Bijvoorbeeld doordat de lantaarnpalen te ver weg staan. Kies dan voor een camera met nachtzicht. (Let op! Camera’s zijn alleen buiten te gebruiken indien dit staat beschreven bij het product)

IP Camera’s van de beste kwaliteit

Bent u opzoek naar een nieuwe IP camera? Die vindt u natuurlijk bij MrMarketplace! Koop hier camera’s van de beste kwaliteit! Koop merken zoals D-Link, Emintent en nog veel meer! Hier vindt u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de voordeligste prijs. Hier vindt u de beste prijs-kwaliteit verhouding! Zo hoeft u geen genoegen te nemen met een mindere camera. MrMarketplace biedt u de beste prijs, allemaal zodat u veilig bent!