Kaartlezer

Geen producten in deze categorie

Een kaartlezer is een apparaat dat geheugenkaarten leest. Gebruik een kaartlezer, ook wel cardreader genoemd, in combinatie met een computer om achter de inhoud te komen van een geheugenkaart. U kunt een cardreader ook gebruiken om snel en veilig bestanden over te zetten. Stop de geheugenkaart in de lezer en verbindt het met het gewenste apparaat zoals een computer of laptop.

Goedkope kaartlezers

Kaartlezer kopen? Dat doet u natuurlijk bij MrMarketplace! Hier staat u een prachtig assortiment kaartlezers te wachten. Hier bieden wij enkele topmerken aan. Merken zoals TooQ en Ewent. Hier vindt u niet alleen de beste merken. Maar ook de aller beste prijzen. Dus waar wacht u op? Bestellen!

Meerdere soorten kaartlezers

Kaartlezers zijn er in verschillende soorten en maten. Hierdoor is het verstandig om te checken welke lezer u nodig heeft. Sommige cardreaders hebben andere ingangen. Er zijn bijvoorbeeld cardreaders met: SD, SDHC, Micro-SD, Mini-SD en Memory Stick ingangen. Niet elke kaartlezer ondersteunt alle geheugenkaarten. Daarom is het belangrijk om van tevoren te kijken welke cardreader u nodig heeft